PARTYINFO

 

FRESH

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Bohemia Café
DJs:
Tvyks (Vivacity), Cubik (Vivacity), Face (Techno.cz), Diome (Vivacity), Click Joe (Magion)
Info:
http://www.vivacity.cz
diome@vivacity.cz
Popis:
DJ Diome slaví narozeniny
start: 21:00
entry: 70 CZK, dívky zdarma
Line-up:
21:00 - 22:30 :: Click Joe
22:30 - 23:30 :: Diome
23:30 - 01:00 :: Face
01:00 - 02:30 :: Tvyks
02:30 - 04:00 :: Cubik
 
 
Fresh: Line up
Narozeninová párty DJe Dioma - Fresh proběhne v plzeňském Bohemia café již zítra. Zbývá již jen dodat line up a zabalit poslední dárky pro oslavence.
 

DJ Diome opět po roce slaví narozeniny. A protože loni se oslava v klubu Bohemia Café v Plzni náramě povedla, proběhne ta letoší oslava opět na stejném místě.

Rok se sešel s rokem a já kupodivu opět oslavím narozeniny. :) Po loňské, dle mého názoru vydařené party oslavě v prostorách Bohemia Café, jsem se rozhodl pokračovat ve stejném duchu a tak je tu FRESH s pořadovým číslem 2 a všichni jste zváni!

Jako minulý rok padla řada na 15. říjen a beze změn je i místo konání, tedy opět Bohemia Café u paty plzeňského "mrakodrapu Panasonic". O čem to tedy letos bude prozradí následující řádky.

Prvním kdo se ve 21:00 ujme kormidla a bude mít na starosti intro celé party je dj Click Joe, dle mého názoru nesporný talent a určitě jeden z objevů letošního roku, jemuž si dovolím věštit slibnou budoucnost. Můžeme tak očekávat příjemnou hudbu na pomezí clicks n cuts a jazzy beats.

Dalším v řadě bude moje maličkost, kterou zlehka přejdu a posunu se v čase k druhému hostu, kterým bude zástupce bookingu Techno.cz, člen housebandu Face 2 Face, autor brilantních hudebních recenzí, mistr jemných melodií a groovy beatů dj Face.

A výčet hostů nekončí, neboť tím třetím je muž mnoha tváří, který si mimo jiné vyzkoušel i jaké to je moderovat televizní pořad, dělat vlastní rádio show, koprodukovat desku s Hakanem Lidbo, namixovat řadu kompilací, ale především již mnoho let bavit lidi v celé ČR, Slovensku, či mnoha jiných státech Evropy svými osobitými a vždy energií nabitými sety. Dámy a pánové to je dj Tvyks!

Seznam hostujících djs je skoro ve finále a zbývá pouze představit čtvrtého do party, a to dj Cubika, velezkušeného hráče z bookingu Vivacity, specialistu na kombinaci rovných a polámaných rytmů, který ve svižném tempu a s chutí připraví taneční parket o zbytek jeho sil a uzavře tak celou party

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016