PARTYINFO

 

NECHCEME POLICEJNI STÁT

Datum konání:
27.09.2005 - úterý
Místo konání:
Plzeň - podchod u Lékařské fakulty
DJs:
Matchbox, Deep Dope sound system, Sunshine People, The Opponents Bros.
Info:
http://www.exist.cz
exist@exist.cz
Popis:
protestní hudební happening v prostorách podchodu u lékařské fakulty Lochotín v Plzni
start 22:00
 
 
Nechceme policejní stát: hudební happening v Plzni
Občanské sdružení DOPE Vám tímto oznamuje, že ve dnech od 27. 9. - 28. 9. 2005 proběhne hudební happening v prostorách podchodu v Lidické ulici v Plzni, za podpory jmen jako Matchbox, Deep Dope, Sunshine People a The Opponents Bros.
 

Účelem shromáždění spojeného s hudbou je upozornit na stále sílící snahy omezit svobody částečně nabyté po listopadu 1989 a na možnou totalitní budoucnost. Jde nám o to zamyslet se nad zlověstně narůstajícími tendencemi k bezpráví v naší zemi. Pronásledování těch, kteří uctívají hudbu techno, považujeme za bezprostřední útok i na svobodu naši.
Dle zákona o právu shromažďovacím tímto splňujeme oznamovací povinnost ke konání veřejného shromáždění spojeného s hudební manifestací. Připomínáme úvodní ustanovení, kde se říká, že občané mají právo pokojně se shromažďovat. Výkon tohoto práva slouží občanům k využívání svobody projevu a dalších ústavních práv a svobod, výměně informací a názorů a k účasti na řešení veřejných a jiných společenských záležitostí vyjádřením postojů a stanovisek.
Další taková shromáždění s hudební produkcí proběhnou v řadě měst naší republiky ve středu 28. září 2005 na den sv. Václava.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016