PARTYINFO

 

KONCERT POD LAMPOU

Datum konání:
22.09.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Plzeň - Pod Lampou
Live:
Zetmyzáře, Zetmyintro, Profesor Ikebara
Popis:
Start: 20:30
Vstup: 60CZK
 
 
Představení kapel
Pár informací o vystupujících kapelách a projektech v rámci tohoto koncertu.
 

ZETMYZÁŘE - koncert nejoriginálnější skupiny, která se objevila na posledním ročníku MÚZY, skupina svůj styl označuje za "emo-experimental-avantgarde music". Projekt který původně vznikl v experimentální dílně Michala Nováka a využíval v původním stádiu pouze zefektovaných a čistých zvuků nejrůznějších kovových předmětů. Původně hrála Zetmyzáře ve třech ( Michal Novák, David Žáček,ex HATESICK a Skalp) pouze hlukové stěny tvořené na tyto nástroje, ale po nějaké době a míchanicích v sestavě se k ní připojilo křídlo spojené ze tří hudebníků pocházejících z před několika lety rozpadlé skupiny ´Q´,které vlastně v Zetmyzáři volně navazuje na starší odkazy. Toto křídlo tvoří Ivan Straka - zpěv (též TAMAK KURAI TIME), Jaromír Jíra - baskytara(též NKT) a Luděk Kazda - bicí nástroje (Tamak Kurai,NKT).

Jako ctěný host vystoupí kapela PROFESOR IKEBARA (Horšovský Týn). V jejich hudbě je ke slyšení široká škála vlivů. Náladou je to hudba příjemná a energická. Skladby hrají téměř výhradně instrumentální, zpěv je využíván pouze sporadicky. Ikebara hrají v sestavě baskytara, bicí, kytara a příčná flétna.

Dalším hostem večera bude support Zetmyzáře. Bezejmenný projekt, který staví svou hudbu na improvizaci. Dva hudebníci, jejichž veškerá hudba je dílem okamžiku ´tady a teď´ a lze se jen nechat překvapit, jaké nástroje budou využity tentokrát.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016