PARTYINFO

 

LOONALOOP

Datum konání:
28.09.2005 - středa
Místo konání:
Plzeň - Pod Lampou
Live:
Loonaloop (Australie)
Info:
http://www.podlampou.cz...
Popis:
Kultovní ethno elektro taneční formace postavená na základě legendárních TRIBAL DRIFT.
Start: 21:00
Entry: 130/150CZK
 
 
Loonaloop ve středu v Plzni.
Australská skupina Loonaloop právě vydala novou desku s názvem Images of Flying a v rámci evropského turné zavítá i do Plzně.
 

Loonaloop prezentují současnou elektronickou taneční hudbu, se kterou se od svého založení v roce 2003 představili nejen na klubových scénách celého světa, ale také na pódiích uznávaných festivalů jako např.
Glastonbury (UK), Beach Bop (NL), Planet Roxy (CZ), Big Day Out (AUS).

Loonaloop ve své muzice spojují mnoho hudebních žánrů včetně Drum & Bass, Trance, House Grooves a World Beats. Kombinací základních nástrojů (tabla, didje, housle a vocály)a moderní technologie, smyček a samplů vytvářejí progresivní, melodickou, perkusivní taneční hudbu.  Jejich svérázný zvuk je velmi netradiční, ale posluchačům přístupný a otevřený.

Pětice muzikantů, kteří tvoří Loonaloop, je proslulá především energickými živými koncerty. Mnoho příznivců skupiny se nebojí jejich koncerty označit za bezpečně opojná show!Loonaloop debutovali albem "Cleared 4 také Off". Tu doprovodili dvěma turné po Evropě a po Austrálii. Skupina právě dokončila své druhé album "Images of Flying", které vzniklo v Sydney. V současné době jsou Loonaloop na evropském turné k nové desce.

Více informací naleznete na www.loonaloop.net.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016