PARTYINFO

 

LOOKBETTERNAKED

Datum konání:
08.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Chris Cox (Madonna & Janet Jackson producer, USA), Texx, Rob Smile
vocals: Tonnic (UK), SK8 (USA)
chillout: Floyd & Daddy
Info:
http://www.lookbetternaked.cz
Popis:
special soundsystem, new decorations, hot performances and projections, top photo hunters
limitovaná kapacita, no guestlist
předprodej 350 Kč: Twin Café - Nový Smíchov, Retro - Palác Flóra, Ticketstream
na místě 399 Kč, VIP tickets 600 Kč
oficiální Warm up 19:00 - 23:00 @ Emporio Café, Jindřišská, Praha 1
oficiální After party @ Le Clan
 
 
LookBetterNaked party s Chrisem Coxem
Chris Cox na LookBetterNaked party
Na další pokračování LookBetterNaked Party, které se uskuteční 8.10.2005, přijal pozvání jako hlavní host producent a DJ Chris Cox, který má na svědomí velice úspěšné spolupráce s Madonnou, Janet Jackson a právě teď drtí hitparády s novým singlem Kelly Osbourne - "One World".
 


Je nám skutečně velkou ctí oznámit, že se nám pro nadcházející LookBetterNaked party podařilo zabookovat skutečnou super hvězdu. Již podruhé bude totiž naše party hostit pana Chrise Coxe, producenta a remixéra hvězd jako Madonna, Janet Jackson či Anastasia.
  
Chris se však tentokrát nevrátí jako „obyčejný DJ“, ale s naprosto unikátní show, kterou dosud měli možnost vidět jen návštěvníci dvou exkluzivních nocí v klubec Pacha a Space na Ibize, kde ji uvedl jako host legendárního DJe Peta Tonga. Jakoby nestačilo, že Chris během svého minimálně 4hodinového setu představí řadu exkluzivních remixů i zcela nových a dosud nevydaných skladeb – do Prahy spolu s ním přicestují i dvě mimořádné zpěvačky – Tonnic z Velké Británie a Američanka SK8. Zlatým hřebem pak budou Chrisova živá sóla na elektrickou kytaru!
  
Pochopitelně, že se Mecca pro tento výjimečný večer dočká mnoha vylepšení, tak jak je znáte z každé LookBetterNaked. Čekejte ještě mnohem více dekorací, parádní performance a taneční představení pod taktovkou špičkového choreografa Yemiho AD. Naprostou bombou pak bude v Mecce dosud nevídaný soundsystem, který mimořádně a exkluzivně jen pro tuto jedinou noc připravuje společnost Technical Design.

Na závěr bychom vás rádi upozornili, že kapacita klubu bude z důvodu pohodlí návštěvníků omezena. Limitovaný počet vstupenek na říjnovou LookBetterNaked můžete koupit za speciální cenu v Twin Café v OC Nový Smíchov (Carrefour) či v síti Ticketstream. Tuto noc neplatí guestlist!

More info:

Oficiální Warm up 19.00 – 23.00 @ Emporio Café, Jindřišská, Praha 1
Oficiální After party @ Le Clan

Předprodej za speciální cenu 350,- KČ jen v Twin Café – obchodní centrum Nový Smíchov, v prodejně Retro v Paláci Flóra a v síti Ticketstream

Cena na místě 399,- VIP tickets 600,-

Special soundsystem, new decorations, hot performances and projections, top photo hunters!

Pozor limitovaná kapacita klubu!

No guestlist tonite!

more info: WWW.LOOKBETTERNAKED.CZ


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016