PARTYINFO

 

LOOKBETTERNAKED

Datum konání:
08.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Chris Cox (Madonna & Janet Jackson producer, USA), Texx, Rob Smile
vocals: Tonnic (UK), SK8 (USA)
chillout: Floyd & Daddy
Info:
http://www.lookbetternaked.cz
Popis:
special soundsystem, new decorations, hot performances and projections, top photo hunters
limitovaná kapacita, no guestlist
předprodej 350 Kč: Twin Café - Nový Smíchov, Retro - Palác Flóra, Ticketstream
na místě 399 Kč, VIP tickets 600 Kč
oficiální Warm up 19:00 - 23:00 @ Emporio Café, Jindřišská, Praha 1
oficiální After party @ Le Clan
 
 
LookBetterNaked party s Chrisem Coxem
Američan Chris Cox, producent a remixér hvězd jako Madonna, Janet Jackson či Anastasia, představí v sobotu v Mecce na party LookBetterNaked během exkluzivního pětihodinového vystoupení ve světové premiéře nový singl Madonny - Hang Up!
 

Již tuto sobotu přivítá klub Mecca skutečné mega hvězdy - Chrise Coxe, producenta a remixéra hvězd jako Madonna, Janet Jackson či Anastasia a hvězdu MTV - zpěvačku Tonnic z Velké Británie.

Chris se však tentokrát nevrátí jako "obyčejný DJ", ale s naprosto unikátní show, kterou dosud měli možnost vidět jen návštěvníci dvou exkluzivních nocí v klubec Pacha a Space na Ibize, kde ji uvedl jako host legendárního DJe Peta Tonga. Jakoby nestačilo, že Chris během svého minimálně 5hodinového setu představí řadu exkluzivních remixů i zcela nových a dosud nevydaných skladeb včetně nového singlu Madonny "Hang Up" - do Prahy spolu s ním přicestují i dvě mimořádné zpěvačky - kromě Tonnic i Američanka SK8. Zlatým hřebem pak budou Chrisova živá sóla na elektrickou kytaru! Po celou noc pak budou atmosféru gradovat bubeník a dle mnohých nejlepší domácí saxofonista Ivan M.

Pochopitelně, že se Mecca pro tento výjimečný večer dočká mnoha vylepšení, tak jak je znáte z každé LookBetterNaked. Čekejte ještě mnohem více dekorací, parádní performance a taneční představení pod taktovkou špičkového choreografa Yemiho AD. Naprostou bombou pak bude v Mecce dosud nevídaný 10 kW soundsystem, který mimořádně a exkluzivně jen pro tuto jedinou noc připravuje společnost Technical Design.

Na závěr bychom vás rádi upozornili, že klub je v tuto chvíli takřka vyprodán. Posledních několik vstupenek lze zakoupit v Twin Café v OC Nový Smíchov (Carrefour) či v síti Ticketstream. Chcete-li mít jistotu, že se do klubu dostanete a zajistit si zároveň pohodlný vstup do klubu, doporučujeme rezervovat vstupenky na mailu stepan@lookbetternaked.cz či telefonu 736/684490. Tuto noc neplatí guestlist!

 
Chris Cox na LookBetterNaked party

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016