PARTYINFO

 

SUNSHINE! SPECIAL

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Kyau vs Albert (euphonic rec., DE), Michael C, Mr.Nightingale
Info:
http://www.duplex.cz
Popis:
start 22:00
 
 
Sunshine! special: Kyau vs. Albert - bio a rozhovor
Do Duplexu se tuto sobotu chystá německé duo Kayu vs. Albert, jejichž biografii a rozhovor vám právě nabízíme.
 

Kyau vs. Albert (euphonic rec., De) - profil

Německé tranceové duo Kyau vs Albert působí na taneční scéně již od roku 1996. Ralph Kyau a Steven Moebius Albert, jak znějí jejich občanská jména, jsou zakladatelé úspěšného labelu Euphonic, který je zdrojem té nejkvalitnější tranceové hudby. Jejich skladby "Outside", "Save Me" and "Velvet Morning" se staly celosvětovými hity. Jejich poslední release skladby "Made Of Sun" se stal obrovským hitem, který do svých playlistů zařadili DJs jako Tiësto, Armin Van Buuren či Paul van Dyk. Singly "Velvet Morning" a "Made Of Sun" vyšly také na anglické labelu Anjunbeats a slavily úspěch v UK single charts. Mají na kontě již svoje první debutové album "Here We Are Now", které vyšlo i ve USA, Rusku či Velké Británii. Právě teď dokončili světové turné (USA, Singapore, Malajsie, Nizozemí, Skandinávie, Polsko) ke své nové mix kompilaci "Positive Ways 4" a na pozvání DJ Michael C se poprvé představí i svým fanouškům v České republice!

Speciální dekorace, kvalitní zvuk a 30 překrásných tanečnic jsou samozřejmostí ;)

Vstup do Duplexu je 300,-kč/holky zdarma/vip karty zdarma.

Kyau vs. Albert - rozhovor

Ahoj kluci, jak se těšíte do Čech?Mám na mysli vaše první vystoupení u nás a to konkrétně na trance noci Sunshine Dje Michaela C v klubu Duplexu?

Kayu: Ano, je to poprvé co budeme hrát v Čechách, fakt se na to hrozně moc těšíme, protože žijeme pouze 12 km od českých hranic a ještě jsme u vás nikdy nehráli.

Albert: …a Praha je tak krásný město!

Všichni známe váš megahit Made Of Sun, chystáte se vydat v dohledné době něco nového?

Ralph Kyau: Na novém albu pracujeme už měsíce. Už jsme dokončili nějaké tracky. Teď zrovna pracujeme na tracku, který by mohl být prvním singlem z tohoto alba.

Steven Moebius Albert: Víme, že mnoho fanoušků a DJs čeká na náš nový materiál, ale pro nás je důležité produkovat kvalitní věci. V Duplexu budete mít možnost slyšet nějaké nové věci.

A co vaše djské a producentské začátky?Kde jste hledali inspiraci?

Steven Moebius Albert: Spolu jsme začali produkovat v roce 1996. Předtím Ralph vydal nějaké singly sám. Známe se, protože žijeme v jednom městě. Ding je moje hobby, hraji už 9 let. Raplh začal před rokem.

Ralph Kyau: Jo, začal jsem hrát v době, kdy už jsme měli hodně hraní, protože pořád nic nedělat, to pro mě byla nuda. Jono z Above & Beyond mi poradil, abych začal s djingem. Nejvíce inspiraci pro naše nové tracky nasbíráme v průběhu našich cest a vystoupení.

Na co kladete největší váhu při vašem djském vystoupení?

Steven Moebius Albert: Rádi hrajeme pro lidi, což znamená, že nejsme ten typ djů, kteří stojí nudně za gramcema. Když jsou lidí blázniví a dobře se baví, tak jdeme s nima!Taky rádi hrajeme některé exklusivni KvA předělávky.

Připravili jste si něco speciálního pro české fanoušky na 15.10.2005?

Ralph Kyau: Přineseme s sebou spoustu Kyau vs Albert CD, které budeme dávat clubberům v průběhu našeho setu.

Kdy a kde jste si letos nejlépe zahráli?

Steven Moebius Albert: To je pravdu těžké říci…super je hraní v Asii, lidé tam jsou velmi přátelští a nadšení. Dojemný byl také festival v Polsku u Baltického moře, byla to největší událost, kde jsme dosud hráli a také tam byla ta nejvyšší dj stage, co jsem kdy viděl. Také Loveparade v San Franciscu byla skvělá, bylo bomba počasí.

Ralph Kyau: Já si snad letos ani nevzpomenu na žádnou špatnou akci. Já si opravdu skvěle užil festival House of Summer nedaleko našeho města v Německu a také Euphonic nights v Berlíně jsou dobré. Mám také rád hraní ve Finsku či Švédsku.

Díky za rozhovor!

Ralph Kyau: Uvidíme se v Praze

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016