PARTYINFO

 

WARM UP: TDK TIME WARP

Datum konání:
20.10.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Ruby (pureruby.com, Malta), Lucky Lucaso & Uwa, Skala
Info:
http://www.duplex.cz
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky zdarma
 
 
TDK Time Warp Warm up: DJ Ruby - biografie
Den před TDK Time Warp je do pražského Duplexu naplánován warm up, na kterém vystoupí DJ Ruby.
 

DJ Ruby (Malta) - bio

Jestli znáte klubovou scénu na Maltě, pak určitě znáte i DJ Rubyho. V anketě MTV Europe byl třikrát za sebou zvolen nejpopulárnějším Djem na Maltě, kde patří k nejdůležitějším postavám tamní taneční scény.

Ruby hrál po boku takových jmen jako Sasha, Paul Oakenfold, Darren Emerson, Steve Lawler, Sander Kleinenberg, Faithless, Nick Warren, a dalších hvězd, které na Maltě vystoupily.

Ruby se dále prezentoval na parties světoznámých tanečních organizací jako Ministry od Sound, Cream, Renaissance, Godskitchen, Space, a mnoha dalších prestižních událostech, které v minulých letech navštívily Maltu.

Nedavno Ruby vydal svoji první desku, která uchvátila producenty a Dje po celém světě. Rubyho “Pure Simulation” podporují jména jako Anthony Pappa, Satoshi Tomiie, Thomas Penton, Marco V, a mnoho dalších.

Poprvé si budete moci vychutnat Rubyho famózní groovy progressive set, a alespoň trochu zažít atmosféru, kterou Ruby několik let servíruje desetitisícům návštěvníků jeho praties na malebném party ostrově Malta. Již tento čtvrtek, 20 října v klubu Duplex vytoupí DJ Ruby v rámci warm-up party k festivalu TDK TIME WARP, který proběhně 22. října v pražském Průmyslovém paláci. Tam uvidíte Rubyho po boku Marca V, a dalších hvězd na trance – progressive stagi Krafty.
www.pureruby.com
www.tdktimewarp.cz

Vstup do Duplexu je 300,-kč/holky zdarma/vip karty zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016