PARTYINFO

 

STYLE NIGHT VIII

Datum konání:
27.10.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Gayle San (UK), Lucky Lucaso & Uwa , Skala
Info:
http://www.duplex.cz
Popis:
Gas fashion show by Dušan Chrástek
 
 
Style Night: Gayle San - profil
Na nacházející Style Night, se do pražského Duplexu chystá uznávaná singapurská DJka Gayle San.
 

Srdečně Vás zveme na exkluzivní módní show, kde Vám představíme nápaditost podzimní a zimní kolekce přední italské značky GAS doplněné bižuterií a hodinkami STORM. Na mole uvidíte úspěšné modelky modelingové agentury Company Models v nezapomenutelné choreografii Dušana Chrástka. Ukážeme Vám trendy v líčení a účesech na zimu 2005 s dekorativní a vlasovou kosmetikou TIGI. Své umění předvede kadeřnický salón Florian Hair. Zazpívají Vám nové tváře české hudební R´n´B scény, Kateřina Mátlová a Tom Malár. O taneční doprovod večera se postará Dance 2XS.

Jako speciál dj guest pro tento Style Night se představí jedna nejrespektovanějších djek Gayle San.

Speciální dekorace, kvalitní zvuk a 30 překrásných tanečnic jsou samozřejmostí ;)

Gayle San - profil

Kariéra Gayle San začla koncem osmdesátých let v jejím rodném Singapuru. Začala hrát jako warm up DJ pro kapely jako Kool and the Gangs, Earth Wind and Fire a Commodores. Když na počátku devadesátých let opouštěla Singapur, nikdo nečekal, žebude mít v hudebním bussinessu tak velký úspěch. Její první kroky do londýnských klubů vedly přes Djing na večírcích nahrávacích společností, a také jako host na různých módních
show. To brzy vedlo k tomu, že získala residenturu na Reach for the Sky v londýnském Limelight klubu, kde hrála vedle světových DJ jmen, sama to popisuje jako zkušenost k nezaplacení.

Když získala potřebné zkušenosti a znalosti, začla experimentovat s tvrdší stránkou dance music, zejména méně známými techno zvuky přicházejícími do Británie z Evropy a US. Její šance zavést tuto hudbu do Anglie přišla, když Gayle získala residenturu ve světově legendárním Final Frontier club, Club U.K. v jižním Londýně,  to se pak přesunulo do jejich nového klubu Complex v severním Londýně - Universe Voyager. Tato noc se stala jednou z nejvyhlášenějších světových nocí a Gayle ohromila davy lidí, kteří neváhali přijet odkudkoli, aby si ji poslechli.

Její pověst se šířila rychle po všech techno centrech v Evropě, připomeňme např. residenturu jednou měsíčně v klubu Omen ve Frakfurtu - mecce techna. Dále např. Různá místa po celém světě - Bionic - Detroit, Pure Pleasure parties - Chicago, Soma - Montreal, Twilo - New York, Zouk Club - Singapore, Florida 135 - Spain, Fuse Club -Belgie.

 roce 2000 byla v Německu zvolena jako 6. nejpopulárnější mezinárodní DJ. Když vezmeme v potaz silnou celosvětovou konkurenci, je to veliký úspěch, korunující její tvrdou práci. Přes Djing  přirozeně směřovala také k práci ve studiu. Vytváří zvuky, které obsahují inteligentní underground beaty, funky/hard/groove techno zvuky, to vše smícháné s jejím vlastním specifickým stylem.

Vydala tracky pod jménem Transmakus , jmenovitě Universe Anthem a Violator , které byly zahrnuty na  Tribal Gathering 94 a 95 výběr alba. Gayle také nahrála singl  'Way of the Dragon' pro Rainforest Records, namixovala live set pro the oficiálníl Tribal Gathering 96 album. Na jejím vlastním labelu "Equator" vydala solo Eps a podílela se na  Eps s Mark Williams. 

V roce 1998 namixovala the CD pro the Fine Audio Mix CD series. Úspěch tohoto CD ohromil každého, kdo v tom byl zainteresován. CD bylo během dvou měsíců vyprodáno.

V roce 1999 vydala  EP na Touch Tone. Tato nahrávka byla opět vyprodána v rekordním čase. V únoru  2000 vydala svojí  "Brickliners EP" na  Fine Audio Rec. První lisování bylo na bílou desku a po vyprodání již na běžnou černou a opět bylo vyprodáno ještě před oficiálním datem vydání. 

Na začátku roku 2000 vydala druhé Mix CD nazvané "Gayle San at the wheels of steel" na novém labelu "Galvanic". K této nahrávce se také vydala na celosvětové tour do více než  30 klubů během tří měsíců. Tour jelo z USA do Evropy(Německo, Maďarsko, ČR, Belgie, Holandsko, Francie) až do  Asie. Cd bylo zvoleno jako nejlepší mix Mix CD v daný měsíc v mnoha magazínech.

V roce 2000 také začala spolupracovat s  "Jam el mar" (Jam and Spoon, Dance 2 Trance) Probíhalo to pod jménem "Jamsan" První nahrávka vyšla na labelu "Cry Baby" a byla vysoce hodnocena v mnoha magazínech i recordshopech. V březnu  2000 vydala své "Backbone ep" na Black Nation , Kalamazzo, USA a v dubnu "The Lab ep"na Primate UK.

A aby toho nebylo málo, namixovala "Titan Edition Techno" na rakouském labelu XXX  dělala oficiální kompilaci k oblíbenému něm. Ravu "Time Warp" V létě 2001 obnovila svůj label "Equator". První vydání z nové série byla spolupráce s Jay Denhamem a nahrávky od Flatner & Ingram, Justin Berkovi, Bryan Zentz, Cristian Varela, Keita
Shinohara a další budou následovat.

Gayle má myšlenku a cíl dát šancii méně známým producentům z celého světa, aby mohli vydat svojí produkci.  Bude zajímavé sledovat, jaké tracky se nakonec objeví. Vedle její veleúspěšné kariéry, studiové práce a  DJ setů nemohla být její budoucnost nikdy zářivější.

www.gaylesan.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016