PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
29.10.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Rai, Joel Einhorn, Majkl
Info:
http://www.globalmusic.cz
dancemedia@centrum.cz
Popis:
start 21:00
 
 
Party Zen cestuje do Plzně a Loun
Mysleli jste si, že po ukončení tanečních akcí v klubu Roxy párty Zen odzvonilo? Chyba lávky! Už tuto sobotu míří DJ Rai a Joel Einhorn, tedy oba dva rezidenti zmiňované noci, do plzeňského Undergroundu, ve středu 16.11. se mohou milovníci stylu progressive house zase vypravit do lounského klubu 4YOU. Pokud nevíte, co v těchto dnech s volným časem, máme i pro vás tiskovou zprávu, abyste se nám náhodou nenudili.
 

Jedna z nejoblíbenějších pražských klubových nocí Zen proběhne vůbec poprvé mimo hlavní město a klub Roxy a to konkrétně v klubech Underground Mix v Plzni a ve 4You v Lounech, kousek za Prahou.

První zastávkou bude už tuto sobotu 29.10. známý klub Underground (dříve Mix), který se nachází ve městě piva, tedy v západočeské Plzni. Na ní vystoupí kromě samotných rezidentů Zenu ve speciálním setu z oblasti progressive také plzeňský DJ Majkl, který právě s Mixem potažmo Undergroundem bývá už po dlouhá léta spojován.

Na v pořadí druhý Zen se mohou milovníci této progressivní noci podívat do Loun, které se nachází velmi blízko naší matičky stověžaté. Ten tu  sice proběhne netradičně ve středu 16.11., přesto však nezoufejte! Druhý den nás všechny čeká státní svátek plný odpočinku a tak je i před vámi vidina dobře strávené noci až do časných ranních hodin… Také zde vystoupí DJs Joel Einhorn a Rai, které tentokrát doprovodí zástupci serveru Mix.cz B.One.K a Carrione.

Obě akce začínají shodně po 21. hodině. Těšit se můžete především na neotřelou hudební směs plnou progressivních beatů a elektro houseu, jenž s velkou oblibou oba hlavní protagonisté poslední dobou zařazují do svých setů. Samozřejmostí bude také jedinečná atmosféra, která Zen vždy provázela… Nenechte si tedy ani vy ujít možnost být při tom!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016