PARTYINFO

 

RALPH MYERZ & THE JACK HERREN BAND

Datum konání:
27.10.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Abaton
Live:
Ralph Myers & The Jack Herren Band (NOR)
Info:
http://www.prostorabaton.cz
Popis:
start 20:00
 
 
Ralph Myerz & The Jack Herren Band dnes v Abatonu
Vystoupení norských Ralph Myerz & The Jack Herren Band bylo ozdobou letošního festivalu Love Planet a možná právě proto se po poměrně krátké době vrací do České republiky, konkrétně do pražského Abatonu. Kromě koncertu si vychutnáte i DJské sety Kaplicka, Sakua a Saboteura.
 
Na 27. října připravili D Smack U Promotion a Abaton Production pro hudební fanoušky opravdovou lahůdku v podobě koncertu norské kapely Ralph Myerz & The Jack Herren Band.

Slovy ztěží popsatelné, nutno vidět na vlastní oči. Asi jedině toto lze napsat o téhle partičce z norského Bergenu, která na letošním festivalu Love Planet do puntíku splnila roli černého koně festivalu Jedním slovem – superparáda!

Jako zdroj hudební inspirace uvádějí Kiss, ACDC, Metallicu, Morriconeho & Arnolda, Kraftwerk, Faltermeyer, George Clintona, jamajský dub, Tribe Called Quest, Prince a mnoho dalších. Nejdůležitější na jejich hudbě je ale především nadhled a všudypřítomná radost z tvorby, která je slyšet nejenom z jejich nahrávek ( aktuální deska Your Best Friend - Emperor Norton/Rykodisc/Tuba 2005), ale také z jejich živých vystoupení.

Možná jeden z nejlepších koncertů letošního roku proběhne za asistence DJs  Kaplicka, Saku, Saboteura a Spratek Soundsystemu na druhé scéně 27. října v Abatonu.

Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketstream a Ticketpro. Více informací na www.prostorabaton.cz. Start 20:00.
 

Reporty

 
Report z koncertu Ralph Myerz & The JHB od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016