PARTYINFO

 

ONEIROMICON

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Kokory - Spilka
DJs:
Bruce Mc Clure (Seed Records, UK), Touchwood, Stanzim, Igraczech
 
 
D'n'B party Oneiromicon v kokorské Spilce
Anglický DJ Bruce Mc Clure zavítá do Čech poprvé a to na akci Oneiromicon do kokorské Spilky.
 

Příznivci temných zlomených beatů, chystáme se na vás! U příležitosti  oslavy počátku zimní klubové sezóny, pečených prasat atd. vás zveme v  sobotu 15. října 2005 do klubu Spilka v Kokorách u Olomouce.

Pro milovníky breakbeatu a undergroundového ostrovního zvuku přivážíme lahůdku v podobě dje Bruce Mc Clure z Londýnského labelu Seed Records - protřelého drtiče danceflooru, který k nám ne náhodou nepřijíždí poprvé. Můžeme se těšit na  ničivou elektro-breakovou smršť hraničící téměř s technem, ale to vše až  na konec.
Spolu s hostem z UK se totiž ve vrcholu večera představí i nechvalně proslulá junglová dvojice Touchwood & Igraczech z nově reformovaného net-labelu Kaktus Recordings se svými aktuálními a přinejmenším bizarními  nejen drum'n'bassovými sety (a takové věci my sbíráme), které jsou do  značné míry tvořeny právě jejich vlastní autorskou produkcí.
Celou party zahájí svým eklektickým setem pardál české klubové scény dj  Stanzim, kterého známe nejen z Radia 1, ale zejména jako redaktora a  komentátora televizního pořadu Paskvil.

Bližší informace o seskupení Seed Records získáte na  http://www.seedrecords.uk/.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016