PARTYINFO

 

MIX

Datum konání:
27.10.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Teplice - Aura Hit
DJs:
Jakub Mildner, Yoop, Ludweek, Martin Frank, Šmuk, Danyo, Diga, Marthy
Info:
http://www.aurahitclub.cz
frank.m@seznam.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Mix: nová klubová noc v Teplicích
V teplickém klubu Aura hit se připravuje nová klubová noc Mix.
 

Aura Hit club uvádí novou clubovou noc Mix. Jde o hudební mix techna, tranceu a wet&hardu. Akce proběhne v clubu Aura hit club v Teplicich 27. 10. 2005. Další den je statní svátek.

Wet&hard bude zastupovat JAKUB MILDNER/ info: www.jakubmildner.com . Jakub je nadějný producent ,který spolupracuje a vydává na německém labelu FLASH s hvězdami wet&hardu Corvinem Dalekem,John Gibbonsem a Klangem.V jeho setu se můžete těšit na pestrý sexem okořeněný wet&hard mixovaný bezchybně s progressivem.Určitě se Jakub představí i s jeho live! vystoupením ,kde uslyšíte jeho nejnovější tvorbu. Jakub má v plánu v nejbližší době vydání např. svého rmx tracku od EIVENA MAJORA - Cum on CUE a jeho novinku Different World uslyšíme v remixu od Johna Gibbonse.Wet&hard dále uslyšíte v podaní Digy.

Techno u nás představí DJ YOOP. Vlastním jménem Martin Sochor se taneční hudbě věnuje od 15ti let a od 17ti let se jí věnuje aktivně formou DJingu. Ze začátku hrál trance, techtrance a postupným vývojem a hledáním svého stylu přichází další styl: techno! Techno ale ne obyčejné,tracky které vybírá jsou dokonalou směsí techna se všemi možnými žánry. Tento mladík vás nadchne nejen svou strategií při výběru desek ale naprosto perfektními mixy. Rytmy i takty má tento DJ již dávno v malíku.. Dá seříct že svým výkonem častokrát přebije i část naší hudební špičky. Během hraní po klubech získává spoustu zkušeností. Rozhodně se nezastaví a jeho hudební vývoj je stále v pohybu..

Aktuální  Top 5:

1) Digital Express - The Club 2005 Part 1 remixes
2) Marco Zaffarano - Confused
3) Deetron - Last Dance
4) Preach - Timeport
5) Len Faki - Just Dance

Styl: TECHNO (TECHNO-ELECTRO,TECH-HOUSE,PROGRESIVE-TECHNO)

další zajímavý dj je LUDWEEK. Ústecký Ludweek již odmalička cítil že hudba je tím pravým čemu by se chtěl v životě věnovat a od poslouchání kazet v mládí později Cd zakoupil před pár lety první CDJ na kterých doma trénoval, aby mohl později pořídit gramce, které jsou pro něj dodnes dogmou. Začínal jako klasický "dj disko" se snahou prosadit trance do diskotéky, což se ovšem vzhledem k majitelům nedařilo a tak se začal ubírat vlastní cestou - trancem. Stále cítil že euforický procítěný trance je styl, který ho bere nejvíc a považuje ho za "inteligentní" hudbu. V létě 2004 začal spolupořádat s ostatními nadšenci v Ústí nad Labem trance-house akce kterých je zoufale málo a je vidět, že i v takovém městě kde je klubová hudba na bodě mrazu tyto akce začínají narůstat na oblibě. Chce jít vlastní cestou, za svým cílem. Jeho velkým vzorem je PVD. Posuďte sami :o)

Další který Vám v Auře clubu představí techno v kombinaci s trancem a progressivem je MARTIN FRANK.Mezi jeho oblíbené producenty patří MartinH,DeepDish,Mojado,Santos.. vice info na www.frank.wz.cz

Další bude hrat DANYO.Danyo je velice talentovaný producent a Dj s perfektnim stylem micháni.Danyo zremixoval napřílad od DJ LUCCY -MIRAGE a nebo od Jakuba Mildnera-Different world.Jeho styl je techno, funky techno,detroit techno.

Šmuk bude představovat směs lehkého techna a techhousu.Pořádal parties např. s Dj Nesquickem v clubu EL-Wood.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016