PARTYINFO

 

PARTY IN HOUSE ON TOUR 2005

Datum konání:
22.10.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Pod Lampou
DJs:
Orion, Jan 2, Manio, Tráva, Koogi (techno.cz/ shadowbox)
Info:
http://www.podlampou.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Party In House Tour v sobotu v Plzni
Další ze série akcí Party In House se chystá na sobotní večer do plzeňského klubu Pod Lampou. Opět uslyšíte během noci několik různých hudebních stylů od hip hopu, přes breakbeat, house, až k drum'n'bassu a opět bude vstup zdarma. Techno.cz doporučuje!
 

Party in house king size papírky jedou opět turné po České republice, a tentokrát vám přinášejí sérii parties, na kterých uslyšíte ne jeden, ale hned několik stylů současné taneční hudby! Další ze série těchto velmi
neobvyklých mejdanů vás čeká již tuto sobotu, 22. října 2005 v plzeňském klubu Pod Lampou. Vystoupí na ní ti nejlepší DJs, kteří u nás jednotlivé styly reprezentují, a sice: Orion (hip-hop), Jan2 (breakbeat), Manio (tribal house), Tráva (house) a Koogi (drum'n'bass).


Multistylové pojetí konceptu Party in house on tour 2005 vychází hlavně z vašich četných přání, že byste rádi slyšeli na Party i house akcích i jiné než jen houseové DJs. Vyslyšeli jsme vás tedy, a dali jsme dohromady výběr toho nejlepšího, co se u nás dá slyšet! Styly půjdou logicky za sebou podle rychlosti tempa, takže začneme hip hopem a skončíme drum'n'bassem. Atmosféra tedy bude postupně gradovat a nudit se rozhodně nebudete:)


Na závěr nutno dodat, že všechny akce v rámci Party in house on tour 2005 vám přinášejí papírky Party in house a díky nim je také na všechny akce VSTUP ZDARMA, takže neváhejte a přijďte je otestovat. Ubalíme se společně v sobotu v klubu Pod Lampou!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016