PARTYINFO

 

SUNSHINE PEOPLE CLUB

Datum konání:
07.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Jan Berdych, Pat Heart (FR)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sunshine People Club @ Chateau
Chateau L'enfer rouge ve spolupráci se Sunshnine People uvádí dne 7.10.2005 party pod názvem Sunshine People Club @ Chateau.
 

Tento vecer vzniká za podpory kamenného a internetového obchodu Sunshine People Records, specializující se prevážne na deep house a tech-house. Zmínené hudební okruhy budou i hlavní náplní série nových veceru pod názvem Sunshine People Club, kterými Vás bude provázet Dj Jan Berdych se svými hosty. A jelikož se jedná o akci pod hlavickou zmíneného obchodu, mužeme ocekávat ty nejcerstvejší lahudky od labelu jako Drop music, Soma, Mobile Trax, Swag, Dessous, Poker Flat, Myna, Dope Cottage, London Housing Benefit a další...
Na opening party 7. 10. 2005 zahraje jako host Dj Pat Heart z Francie, známí svým výborným djingem a tvorbou pod pseudonimem Afro Drops.

Start ve 22.00, vstup volný, více info na sunshinepeople.cz a enferrouge.cz,  lets come to support underground house music!

Jan Berdych

DJ a majitel Sunsine People a Sunshine People Records. Zacal hrát na podzim roku 1997, kdy vzapetí založil agenturu Sunshine People, která porádá párty a zastupuje dje. Za zmínku stojí dnes již legendární parties Euforica v klubech Roxy a Mecca, kde se jako hosté techto akcí predstavili napr: Dave Mothersole, Richard Grey, Angelo, Richard Parker, Smokescreen Sound, Dimitri&Tom, Brain S, Lucky Lou, Callum aka Digital Boogie, Courtney, Loutka, Martin Haberland, Silver Ball Sound System, Ladida, Tráva a mnoho dalších. Jan Berdych dríve vystupoval pod pseudonymem Funky Skunky, ale poté se rozhodl že si ponechá své vlastní jméno. Od hip-hopu a house music se za jeho styl za 8 let djingu po klubech a festivalech v Cechách, na Slovensku, ale také i ojedinele v Holandsku, Španelsku ci Portugalsku se usadil na pomezí deep-house a tech-house. Osobne nejvíce preferuje open air parties a sám se pravidelne i se svým sound systémem úcastní festivalu Czechtek a dalších venkovních akcí coby DJ a poradatel.

V Praze ho mužete slyšet spolu s jeho hosty každý první pátek v mesíci v Chateau a každý druhý pátek v mesíci na houseboatu Bukanýr a na parties s názvem Sunshine People Club a Deep Banging Rocket. V soucasné dobe se mimo dingu nejvíce venuje predevším kamennému a online obchodu s deskami, který se specializuje predevším na deep-house a tech-house.
 
Pat Heart

Pat Heart zacal svou DJskou cestu ve Francouzské Guyane v roce 1982. V té dobe ho zajímala soulová hudba, funk, jazz, salsa a také reggae. V roce 1983 se prestehoval do Paríže, kde zacal pracovat v klubech Broadside a Limelight. Dlouho spolupracoval s americkým DJem Tony Galdmanem. Zajímal se o první nezávislá rádia – napr. Radio 7, které zacalo první zvát DJs jako Africa Bambata (Zulu Nation), Larry Levan (Paradise Garage, Nyc), Dee Nasty atd. Velmi brzy nato se zacal zajímat o elektronickou hudbu, kterou brzy zacíná sám hrát. Behem zimních sezón jezdil hrát do horských klubu ve francouzských mestech Val Thorens, Avoriaz a La Clusaz. V roce 1987 se mu narodil syn Mathieu Thomas. Od roku 1989 zacal žít v Lyonu, kde pracoval v klubu Le Factory, jedním z prvních míst pro houseové vecírky. Velmi casto také hrál na free parties. V roce 1992 se prestehoval do Švýcarska kde zacal v Ženeve svou rezidentní noc v klubu Grillon, která byla každý ctvrtek. Zval sem DJe z Anglie – Gilles Peterson, Ben Wilcox. A zároven hostoval i v dalších švýcarských mestech - Zurich, Basilej, Neuchatel, Lausanne, Thun a Laax. V roce 1995 zacal pracovat pro švýcarské národní rádio Couleur 3, ve kterém produkoval porad Metissage, program který se zameril na dení na elektronické scéne a vysílal se ctyrikrát v týdnu. Behem sedmi let udelal okolo 400 rozhovoru se spoustou skvelých DJs a hudebních skupin. Mimo jiné reportáže z festivalu Nothing Hill Carnival, Glastonbury, Montreux Jjazz Festival, Sonar Festival a mnoha dalších a dalších. Venoval se i profilum labelu napr. Soma, Full Cycle, Compost, Sieta… Byla to velká spousta zajímavé práce, pri které získal mnoho zkušeností. Samozrejme nezustal jen u práce v rádiu a vesele križoval hlavní hudební evropské metropole. Behem cest se dostal v roce 1996 poprvé do Ceské republiky a behem posledních šesti let navštívil vetšinu zásadních klubu a akcí - Praha, Plzen, Ostrava, Brno, Pardubice, Písek, Karlovy Vary, Ceské Budejovice, Zlín, Máchovo jezero... Od zacátku roku 2003 zacal žít v Praze, kde vznikl ve spolupráci s DJ Tvyksem projekt AfroGinger, se kterým vydali remix Borise Carloffa (Hranice na Morave) u anglického labelu disTracktionrecords.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016