PARTYINFO

 

LIMITED EDITION

Datum konání:
14.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Size, Vítek Červený
Popis:
vstup 150 czk
 
 
Limited Edition: druhé pokračování
Druhý díl party Limited Edition je právě před námi, a proto Vás klub Studio 54 a ag. Trendmusic srdečně zvou na jeho další pokračování.
 

Minulý díl měl velmi dobré ohlasy a  ti kdo tam byli, tak ví, že se ani na chvilku nenudili. Ne jinak to bude i v pátek 14.10., kdy k Vám opět promluví sety rezidentů večera Petea Walka a Vítka Červeného. K ojedinělosti atmosféry tohoto večera přispěje i host, který patří k velice populárním djům na Vysočině:

DJ Size - profil

Vlastním jménem Mirek Fiala, je dj pocházející z Vysočiny kterému není cizí žádná taneční hudba pokud má náboj a baví okolní party publikum. K djingu se dostal již před cca 10 lety, kdy začínal jako většina tehdejších DJ na vesnických diskotékách, ale po návštěvě několika house party v legendárním L-klubu v Pardubicích zjistil ,že komerce není to co by ho uspokojovalo. V současné době bydlí v Praze, jezdí po klubech v ČR a snaží se prezentovat energickou muziku s kvalitním basovou linkou, zajímavým vokálem a to s tempem od 125 do 135 bpm  Od roku 2000 se věnuje i produkci např. úspěšná party Fresh nebo Energy Night v MC Effect HB. Mezi jeho oblíbené styly patří převážně Vocal-house, Deep-house s častými výlety do Tech-houseu, ale jak říká pokud se lidí baví, není problém zahrát „cokoli“, důležitá je dobrá atmosféra. Nejčastěji jezdí do MC Effect - Havl.Brod, Rokle - Ledeč nad.Sázavou, KD Liblice – Mělník, Bar u Jeffa – Humpolec, Hell – Ždár nad Sázavou a nyní nově host Studio 54 (Limited edition).

Nezbývá než přijít a přesvědčit se na vlastní oči.
Těšíme se na Vás:)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016