PARTYINFO

 

MOTTO:TECHNA 07

Datum konání:
07.10.2005 - pátek
Místo konání:
Valašské Klobouky - VestiBull
DJs:
Spyro, Papioil, Siki, Mafoks
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
Line-up:
21.00 - 23.00 SIKI
23.00 - 01.00 PAPIOIL
01.00 - 03.00 SPYRO
03.00 - 05.00 MAFOKS
 
 
Techno-Motto-techno se Spyrem
Tak a je to tady! Podzimní sezónu začínáme v pátek 7.10.2005, bude to další pokračování párty Mottotechna s pořadovým číslem 7, tentokrát jsme si pozvali DJe Spyra, od kterého můžeme slyšet hutné a tvrdé techno desky. Ne nadarmo si jej bookingová a pořadatelská agentura United Music zařadila pod svá křídla. Party doplní DJs z pořádající agentury Papioil, Siki a Mafoks. Čekejme opět posílený zvukový aparát (8 kW). Vstup činí 90 Kč. Podařilo se nám party prodloužit do páté hodiny ranní. Takže jste srdečně zváni!
 

DJ Spyro
(techno, www.djspyro.com
 
Lukáš Žehra aka DJ Spyro se narodil v severočeském pohraničí, ve městě Hrádek nad Nisou. Již v patnácti letech ho zcela pohltila vlna taneční hudby, které se sám začal brzy aktivně věnovat.

Po prvních seznámeních s technikou DJingu se rozhodl pro styl, který byl nejbližší jeho vnímání světa. Techno se tak již v ranném mládí stalo nedílnou součástí jeho života. V sedmnácti letech si pořizuje první gramofony a začíná doma pilně cvičit a pilovat svou techniku. Pod vedením svých přátel si tak postupně vypracovává svůj vlastní styl. Záhy se pak stává součástí sound systému Reverse DJs, který si rychle získal na severu Čech značnou popularitu a získává tím první zkušenosti s vystupováním na parties a v klubech v regionu. Brzy se jeho jméno objevuje na plakátech vedle jmen špiček světové a domácí techno scény, jako jsou Sven Väth, Jeff Mills, DJ Rush, Luke Slater, Marco Bailey, Felipe, Slobodan, Jacek Sienkiewicz, Diana D'Ruz a mnoho dalších.

DJ Spyro je v současnosti rezidentem techno seriálu Shotgun ale je také rezidentem kultovního libereckého klubu Liquid, kde produkuje svou rezidentní noc Dynamic Line.

Lukáš zaznamenal mimo jiné také významné úspěchy. Ten první v prestižní soutěži TWM Centra, který v roce 2002 vyhrál. Druhý byl v anketě Dance Music Awards kde zvítězil jako Objev Roku 2004.

Letos DJ Spyro vystoupil na nejprestižnějších domácích open air festivalech Summer of Love, Cosmictrip a Hradhouse!

www.jzdpromotion.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016