PARTYINFO

 

SMOKE ESSENCE

Datum konání:
21.10.2005 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Cafe de la Ostrava
DJs:
Taureen, Nelo, Piri
Info:
http://for.zulu.cz
Popis:
start 20:30, vstup volný
Line-up:
20:30 Piri
21:30 Taureen
22:30 Nelo
23:30 Taureen
00:30 Nelo
01:30 Piri
 
 
Smoke Essence: profily djs
Po velice zdařilé desáté Smoke Essence s hosty z Polska přijedou do Cafe de la Ostrava v pátek 21. října 2005 předvést své djské umění zástupci progressive soundu z jižní Moravy.
 

A to konkrétně DJ Taureen (weekendworld) z Vyškova a DJ Nelo (disharmonic) z Blanska, které na line-upu doplní rezident této klubové noci DJ Piri (for.zulu.cz). Na baru vás tentokráte budou čekat sladké dobroty. Vstup je free.

DJ Taureen - profil

Moravský DJ Taureen pochází z Vyškova a djingu se věnuje už přes 13 let. Za tu dobu si měl možnost zahrát na různých akcích a klubech po celé ČR, v Praze pak dokonce po boku DJ DUCANA FORBESTA (čti: Danken Forbs - pozn. redakce:) z legendární skupiny SPOOKY. V dřívější době vystupoval pod hlavičkou brněnské agentury Family Circle (DJs Javas, Koala, Vik, Muzzy…), později pod olomouckou agenturou Boca Juniors. Slyšet jste ho zejména mohli v dnes již neexistujícím olomouckém klubu Barumba, kde byl dlouho dobu rezidentem. Současný sound který prezentuje se pohybuje na pomezí progressive house a progressive trance, okořeněný občas lehkým breakem.

DJ Nelo - profil

DJ Nelo hraje od roku 2002, kdy začínal na techno deskách, které hrál o dost pomaleji, než by se dalo čekat. Začal si kupovat i více psychadelické a melodické desky a po setkání s Flowerem byl do značné míry ovlivněn i housem. Začal tedy hrát techhouse, který přetransformoval do dnešní podoby, kdy hraje 100% progressive. Své první vystoupení si odbyl v Pasohlávkách. Celkem často se objevoval na Sklepech v Boskovicích, kde s kolegou Flowerem uspořádali několik výborných parties (DJs Javas, Vik, Muzzy...). Vystoupil i v několika klubech převážně na Moravě: Brno – Perpetuum, Sofa, Tronx; Opava – Mrkev; Blansko – Zoom, Blue Café; Polička – Divadelní klub... Emoce a hudba nejen na zapaření si – to je set DJe Nela.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016