PARTYINFO

 

HARVESTER MISSION

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Chotusice - Sport Bar (sokolovna )
DJs:
Laura Level & Rodent (Datapunk, Strobe.CZ), Machine Funck na 4 gramce & 2 mixy (Nailer + Abu + mašinky, AON), Andrew (Save the Vinyl), Dialect (RBCN, AirCross)
Live:
Elektrabel (Axis, CZ)
Info:
http://machinefunck.wz.cz...
machinefunck@gmail.com
Popis:
vstup 80 CZK
Line-up:
20:00 Dialect
22:00 Andrew
24:00 Elektrabel live
01:00 Laura Level & Rodent
03:00 Machine Funck

 
 
Harvester Mission: poslední informace a navigace
Elektrabel, Laura Level & Rodent v Čáslavi
Jste z Čáslavska, Kutnohorska nebo Kolínska a máte chuť na řádnou porci techníčka? Chcete si užít rozjetej mejdan s kvalitní hudbou a nemáte chuť platit tříciferné vstupy za zbytečně moc nablýskaná jména? Že není kam zajít, aby to stálo za to? Že sem se asi zbláznil, když vás na takovou akci pozvu? To si teda pište! Harvester vám totiž pomůže se sklizní...
 

Už je to pár let, co v Čáslavi duněly sety českých top djs jako Nika 77, Tráva, Orbith. Společně s djem Andrewem, spolupořadatelem v té době regionálně oblíbených akcí Save the Vinyl, jsme se rozhodli provětrat tento region a uspořádat po dlouhé době párty, kterou bychom rádi oslovili nejen místní fanoušky elektronické hudby, ale hlavně všechny, co se chtějí jít jen tak pobavit mezi své známé. Zveme Vás na mejdan, kterých v těchto končinách opravdu není mnoho.

Na Harvester jsme pozvali umělce, kterým se na poli elektronické hudby podařilo něco dokázat, ale přitom zůstali nohama na zemi a stále se řídí především srdcem a láskou k muzice. Břeclavský Elektrabel se postaral o asi největší překvapení naší scény, když naprosto v tichosti a bez mediálních gest začal vydávat své dynamické detroitské techno na americkém labelu Axis u jednoho z největších pionýrů techna a zástupce staré detroitské školy, pana Jeffa Millse. Pro jednoznačnou prezentaci svých hudebních představ vystupuje tento projekt pouze živě.

Druhým headlinerem je zajímavý duet. Djka Laura Level, která byla mezi hudebními talenty z celého světa vybrána na prestižní Red Bull Music Academy v roce 2001, vystupující za počítačové podpory elektronického mága Rodenta, který obohacuje její djský set o širokou paletu hluků a zvuků. Tomu se rovněž podařil husarský kousek, když opět bez velkého mediálního poprasku vydal svou tvorbu na německém labelu Datapunk, který patří pro změnu umělci nové generace a zvukovému kouzelníkovi jménem Antony Rother.

Electro propagátoři Machine Funck na svém putování po městech českých konečně veřejně vystoupí také na domovině Abua. Ten je přímo nadržený na "domácí" publikum, kterému ze čtyř gramofonů naservírují techno smršť obohacenou zvukem vlastních mašinek či mikrofonu. Pro kolegu Nailera to bude jedna z posledních generálek před odletem na letošní R.B.M.A. do amerického Seattlu. Oba slibují, že rozhodně nezůstanou jen u přímočarého techna!

DJ Andrew se rovněž moc těší na svůj comeback. Rezidentní dj úspěšné edice parties Save the Vinyl v čáslavském Grandu v letech 2000-2003 je z pohledu matadorů naší scény vlastně nováček, ale přitom za gramcema stojí od roku 95! V jeho kufru za tu dobu zakotvila spousta staré i nové muziky, takže se můžete těšit na setík, který Čáslav vždy dokázal rozhýbat.

Lineup uzavírá pražský drtič Dialekt, kterého nejčastěji naleznete se zamyšlenou tváří a zachmuřeným pohledem směrem k Birminghamu. Podílí se na pořádání technopárty AirCross v pražském Cross Clubu a libuje si v mixování temného industriálního až experimentálního zvuku s proměnlivou rytmikou. Je jenom otázkou času, kdy veřejně uslyšíme jeho vlastní produkci.

Akce proběhne v Chotusicích asi dva km od Čáslavi v místní sokolovně. Ta je propojena se sousedícím sport barem, kde je k mání občerstvení všeho druhu. V prostorách párty bude instalován zvuk o síle 3kW a po dobu konání bude přítomen oboru znalý zvukař. Podrobné informace o všech účinkujících djs, místě konání včetně např. orientačních cen na barech a navigaci do místa konání zveřejníme již brzy.

Svými počiny se snažíme alespoň do určité míry změnit zaběhlý stereotyp tanečních parties u nás a nabídnout tak alternativu těm, kteří by si s chutí poslechli také něco jiného a čerstvého. Vážíme si všech otevřených myslí, které nás svou účastí či jinak podporují! Vždyť rodina elektronické taneční hudby je tak rozvětvená, pestrá a dynamická, že by byla věčná škoda ustrnout na jednom místě a neužívat si její barvitý vývoj.


www.machinefunck.wz.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016