PARTYINFO

 

HARVESTER MISSION

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Chotusice - Sport Bar (sokolovna )
DJs:
Laura Level & Rodent (Datapunk, Strobe.CZ), Machine Funck na 4 gramce & 2 mixy (Nailer + Abu + mašinky, AON), Andrew (Save the Vinyl), Dialect (RBCN, AirCross)
Live:
Elektrabel (Axis, CZ)
Info:
http://machinefunck.wz.cz...
machinefunck@gmail.com
Popis:
vstup 80 CZK
Line-up:
20:00 Dialect
22:00 Andrew
24:00 Elektrabel live
01:00 Laura Level & Rodent
03:00 Machine Funck

 
 
Harvester Mission: poslední informace a navigace
Sobota se nám kvapem blíží, takže je nejvyšší čas sesumírovat potřebné info k nadcházející párty Harvester Mission. Ve finálním infu před akcí naleznete časový lineup, aktuální zajímavosti o hlavních hvězdách a hlavně navigaci do místa konání této nevídané show!
 

Nějaké ty aktualitky k vystupujícím headlinerům:
 
Elektrabel hlásí přírůstek do své technické rodinky, takže se můžeme těšit na ještě dokonalejší sonickou palbu. Jedná se o nový kompresor, tedy krabičku, která umocní a zkvalitní celkový zvuk Tomášova vystoupení.

Ten se chystá 28. října na velmi speciální výlet! Společně s Jeffem Millsem vystoupí v pověstném Tokijském klubu Womb. Dalšími členy výpravy budou také redaktoři xmagu, takže se můžeme těšit i na report z akce. Další zajímavostí je, že se pod jeho taktovkou chystá osmý počin na sublabelu 6277/Axis, tedy Mission 08 - Elektrabel "Trefa EP", který by měl vyjít do konce roku.

Podrobnější informace o projektu včetně discografie a plánovaných vystoupení naleznete tady.

Dle čerstvých reakcí na poslední vystoupení Laury Level & Rodenta na plzeňském Pig Festu se máme na co těšit. V současnosti tuto dvojici nejvíce vytěžuje další společný projekt – elektronická kapela Rodent and Laura pracuje na debutovém albu Crush Body, které vyjde v únoru 2006. Jejich zvuk se pohybuje na rozhraní electra, EBM, punku a taneční hudby.

V rámci jejich vystoupení se můžeme těšit i na živou prezentaci vlastní produkce, kterou duet zařadí do svého setu. Dočkáte se tak živého zpěvu a elektronických nástrojů nástrojů.

Více info a hudební ochutnávku najdete zde.

Kde budeme Harvesterovat
 
Chotusická sokolovna a zároveň Sport Bar přímo sousedí s místním fotbalovým hřištěm, což je hlavní orientační bod:)

Z Čáslavi se jede severním směrem, před hřbitovem doprava a až do Chotusic. Na první hlavní křižovatce doprava (doleva se jede přímo na hl.bránu vojenského letiště, takže nesplést), pak asi 100 metrů a uvidíte hřiště. Budete-li přijíždět po čáslavském obchvatu, odbočíte na Chotusice a přijedete z druhé strany, ale opět bude vidět hřiště. Od Pardubic pojedete na Čáslav, za vsí Horní Bučice přejedete kopeček a na křižovatce před přejezdem se dáte doprava. Pojedete směrem na Chotusice (nebo také Žehušice) a první ukazatel Vás nasměruje doleva na Chotusice (1km) a samozřejmě zase uvidíte to hřiště:) Před samotným objektem je dostatek místa k parkování i k dalším outdoor aktivitám.
 
Uvnitř na Vás bude čekat zásobený bar, kde bude k mání například čtrnáct druhů vodky – malej za 10,- a velkej panák za 20,- kaček nebo pifko za dvacku.

Těšíme se na Vás a přejem hezké babí léto!

 
Elektrabel, Laura Level & Rodent v Čáslavi

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016