PARTYINFO

 

DEEP IMPACT

Datum konání:
22.10.2005 - sobota
Místo konání:
Stranná - KD
DJs:
heirdryer techno stage - Mayla (SK), Daho, Ginger, Nailer, Abu, Awacs, Wetrix, Pluge, Jan Resin
cold socks chill stage - sukulent.wz.cz, kanal.webz.cz
Info:
http://www.eon.webz.cz
resolut@tiscali.cz
 
 
Deep Impact ve Stranné u Žirovnice
Českou scénu elektronické taneční hudby tvoří několik neměnných stálic, jako by neměla budoucnost. Na ty co by ji mohly utvářet se moc nemyslí. Proto jsme se rozhodli pořádat akci, na které nejsou moc známá jména, ale svým podáním setu určitě příjemně překvapí.
 

Deep impact budou tvořit dvě scény: hairdryer stage a cold socks chill stage. První ze zmiňovaných se celý večer ponese v rytmu techna a minimalu, na druhou si budete moci dojít odpočinout. Do duševní pohody by vás měli odnést zvuky ambientu, downtmpa, etna a experimentalu.
Obě stage budou mít patřičnou dekoraci, která se neobejde bez velkoplošné videoprojekce.

Daho a Ginger: Jablonecké duo czech murder boys není třeba moc představovat. Výrazným způsobem se podíleli na utváření techno scény v čechách vůbec. Rozhodně nepatří mezi ty začínající, ale výrazně jim svým přístupem pomáhají. Tento rok už po třetí dávají možnost začínajícím zviditelnit se soutěží Mucholapka, kterou vyhlašují na stránkách vinil shopu nula2.cz, vitězné sety jsou zde ke stažení. (mimochodem na nula2.cz seženete raritní kousky vynilů). Na akci zahrají již tradičně ze 4 gramců.

Nailer vs. Abu: První ze dvojice je právě vítězem prvního kola soutěže na nula2.cz mucholapka. Dj nailer vlastním jménem Ondra Hlaváček pochází z Prahy. K elektronické hudbě se dostal díky svému otci, který pracoval v rádiu a domů nosil cd a kazety s netradiční hudbou. Ale lásku k technu si vybudoval díky nahrávce Colina Dalea pro LPC a Loutkův Housebox. Nailer si libuje v elektru, které výborně kombinuje s technem. Za nejlepší label považuje Orson records a whitelabel. Jeho oblíbeným djem je severský Cari Lekebush. Po praze ho můžete slyšet nejčastěji v klubu Cross, vystupoval i v roxy. Mimo Prahu si zahrál ve vyhlášeném brněnském klubu Fléda a v ostravském Fabricu. Kromě české republiky si zahrál i na Slovensku a v anglii. Pro jeho talent byl vybrán na prestižní soutěž mladých talentovaných djs RED BULL MUSIC AKADEMY konanou tento rok v USA. V poslední době hraje se svým kolegou djem Abu ze čtyř gramofonů. Ne jinak tomu bude i na DEEP IMPACT - rozhodně se máte na co těšit.

Mayla: Pochází z Čech, ale už pár let bydlí v Bratislavě. K technu se dostala v Bratislavské katedrále elektronické taneční hudby ve vyhlášeném U-Clubu, kde se za gramo vystřídalo kromě domácích tokyho, dala, hu, bosse mnoho známých jmen. Za gramce se poprvé postavila v roce 2001 v již neexistujícím slovenském ROOM klubu v Senci. Od té doby jste ji mohli jak v čechách (například ve Žďárském Hell klubu) ale také v Polsku a Maďarsku. Styl mladé talentované djky se nějak neodlišuje od slovenských killerů a tak i v podání něžného pohlaví můžete slyšet slušnej sekec, například desky od jejích oblíbených producentů Surgeona, Christiana Wunsche, Dala a Tokára.

Pluge: vítězem druhého kola soutěže na stránkách nula2.cz - Mucholapka. Je jedním ze členů element of noise, které sídlí ve městě elektronickou taneční hudbou silně prošpikovaném- Žirovnice. K technu poprvé přičichl na open airu Techspace 2000,které tady pořádal v té době velmi aktivní sound system ZIPPY ZONE. Z gramců si poprvé zahrál v roce 2002. Zahrál si na mnoha mejdanech ve zdejším regionu, ale i v českobudějovickém klubu K2, na jedné z jindřichohradeckých zone sériích, dále po různých klubech na Jihu čech. Desky si nejčastěji kupuje od Surgeona, Regise, Jamese Ruskina, ale neopomene minimalistickými projekty od monolake, autechre a poblázněného aphexe twina.

Awacs: Patří mezi zakladatele techno scény v Žirovnici. Spolu s dalšími členy sound systému Zippy Zone zde od roku 2000 pořádali   desitky tanečních akcí, z nichž největší byl open air Techspace. V současné době je jediným hrajícím djem z tohoto seskupení. Djingu se věnuje od roku 2000. Jeho hudební vývoj začal u deep houseu a nyní se věnuje minimalové muzice a zabrousí i k ostřejšímu technu. Mezi jeho oblíbené labely patří Kanzleramt, Phono Elements, Surface, Force inc., Raum music a mnoho dalších.
Na Deep Impact by měl otevřít večer inteligentním soundem.

Jan Resin: spolu s djem pluge je členem seskupení element of noise. To že se bude věnovat djingu rozhodla taneční akce na Pelhřimovském mlatě, kde vedle Pavla Krejdla a mnoho jiných vystoupili tehdy ještě pod jménem elektromajk. Michael Burian. Jeho jednoznačným djským vzorem je Ostravský Roman Hyde. Jan Resin si ujíždí na plackách od Johanese Heila, Jeffa Millse, Alexandra Kowalskiho.
Na Deep Impact bude uzavírat celou akci.

Sukulent sound system: Netradiční sound system specializující se převážně na chill-outovou, etnickou a experimentální hudbu, který vznikl spoluprácí mezi členy Zippy Zone (Resolut, Awacs) a Kanal sound (Skypper, S-cat). Ke svému vystoupení využívají kromě softwareových nástrojů také různých etnických (didgeridoo, djembe). Více info na: www.sukulent.wz.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016