PARTYINFO

 

PARTY IN HOUSE ON TOUR 2005

Datum konání:
07.10.2005 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Big J (USA), Tráva, Loutka, Manio, Petr K, Koogi
Popis:
start 21:00, vstup zdarma!
 
 
Party in House: dnes zdarma ve Fabricu
Turné Party in House startuje dnes večer v ostravském Fabricu, bude pokračovat v Plzni, Benešově, Brně a Olomouci. Všechny tyto akce mají společné to, že na nich můžete slyšet hned několik tanečních stylů pohromadě a za vstupné nezaplatíte ani korunu. V Ostravě dnes zahrají Tráva s Loutkou, hip-hopový Big J, Manio v tribal housovém setu a vše ukončí Koogi drum'n'bassem.
 

Party in house king size papírky jedou opět turné po České republice, a tentokrát vám přinášejí sérii parties, na kterých uslyšíte ne jeden, ale hned několik stylů současné taneční hudby! První ze série těchto velmi
neobvyklých mejdanů vás čeká již tento pátek, 7. října 2005 v ostravském klubu Fabric. Vystoupí na ní ti nejlepší DJs, kteří u nás jednotlivé styly reprezentují, a sice: Big J (hip-hop), Manio (tribal house), Tráva &
Loutka (house), Koogi (drum'n'bass) a Petr K (lounge).

Multistylové pojetí konceptu Party in house on tour 2005 vychází hlavně z vašich četných přání, že byste rádi slyšeli na Party i house akcích i jiné než jen houseové DJs. Vyslyšeli jsme vás tedy, a dali jsme dohromady výběr toho nejlepšího, co se u nás dá slyšet! Styly půjdou logicky za sebou podle rychlosti tempa, takže začneme hip hopem a skončíme drum'n'bassem. Atmosféra tedy bude postupně gradovat a nudit se rozhodně nebudete:)

Na závěr nutno dodat, že všechny akce v rámci Party in house on tour 2005 vám přinášejí papírky Party in house a díky nim je také na všechny akce VSTUP ZDARMA, takže neváhejte a přijďte je otestovat. Ubalíme se společně v pátek ve Fabricu!

A na úplný závěr ještě biografie DJe Trávy, který bude jednou z hlavních hvězd páteční Party in house.

DJ Tráva - biografie

DJ Tráva byl residentem legendárního klubu Bunkr. Hraje od roku 1995 v roce 1996 se stal jedním z prvních residentů klubu Roxy, noci nazvané Shake (nejúspěšnější klubová noc v Praze v roce 1999).
Od roku 1997 až do současné doby byl organizátorem a residentem noc pravidelné noci MIX, na které vystupoval a představil live acty jako Supercharger, Hypnotix, a také mezinárodně uznávané DJe jako Bushwacka, Terry Francis, Nathan Coles, Nils Hess (Get Fucked!), Pat Heart, Alex Reece a mnoho další. Tato noc byla v roce 2002 vyhodnocena jako party roku.
Vystupoval po boku velkých jmen jako David Alvarado, Mr C, Jeff Mills, Dave Angel, Josh Wink, Carl Cox? Každoročně je hostem velkých významných festivalů apod.
Od roku 1991 je Tráva členem trip hopové skupiny Significant Other, ve které má kromě účasti na živých koncertech slovo skladatele. Jeho nejoblíbenějším stylem je house, tech house, deep, funk, techno.

DJ roku 1999 (podle magazínů Tripmag, Bassline, Rock Report)
DJ roku 2000 (podle magazínů Tripmag, Report)
DJ roku 2002 (podle magazínů Report)
DJ roku 2002 Slovensko (podle magazínů Bajkonur)

Je majitelem labelu Lex Record.
Zahrál si v mnoha zemích světa, dodnes patří k nejoblíbenějším českým Djům.
http://www.djtrava.com/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016