PARTYINFO

 

EVOLUTION

Datum konání:
08.10.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Joel Einhorn (Roxy Booking), Rai (Roxy Booking), Martin Gredner (Fabric)
 
 
Eolution 8. října ve Fabricu
Oblíbená progressivní klubovka Evolution započala už druhou sezónu své existence a v sobotu 8. října se nám na ní představí americko-český line-up! Ryze progressive složení line-upu zahrnuje rezidenta Martina Grednera a jeho hosty budou američan Joel Einhorn a DJ Rai.
 

Oba členové Roxy bookingu a rezidenti již neexistujícího klubu Roxy jsou mnoho let známí jako raziči velice kvalitní progresivní hudby, což dokazovali v konfrontaci s předními světovými jmény jako Sasha, Nick Warren, Tilt, James Zabiela, Sultan a mnoho dalších světových hvězd.

Dj Rai navíc prorazil ve světě svou několikaletou vlastní hudební produkci, která je na vysoké profesionální úrovni. Zájem projevil vynikající progressive label z Italie MO-DO a Rai je již několik měsíců členem tohoto labelu, což je pro českou scénu zcela jistě uznání!

O další primát pro českou scénu se postaral Martin Gredner, jehož live set z narozeninové Evolution běžel toto pondělí na předním internetovém radiu ETN a byla to premiéra pro českého DJe vůbec!

Ti, kteří již poznali atmosféru Evolution, ví, že nebudou zklamáni a že dostanou 100% příděl té nejkvalitnější, plnotučné muziky a nezapomenutelné atmosféry a nálady!

U vstupu jako obvykle na Evolution budou čekat návštěvníky CD s mixy Martina Grednera, Joela Einhorna a DJe Raie! To vše za příjemných 60 korun.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016