PARTYINFO

 

DIRTY DANCING

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Peet (duplex.com), Tommy Rogers (duplex.com), Kandy (Mainldance),
Live:
Milan Saxo Strnadel (sax)
 
 
Dirty Dancing: DJs Peet a Tommy Rogers - biografie
Tuto sobotu proběhne v ostravském Fabricu akce se jménem Dirty Dancing, na které vystoupí DJs Peet a Tommy Rogers, jejichž biografii vám přinášíme.
 

DJ Peet & DJ Tommy Rogers – biografie

Seznamte se s andělsky hodným klukem z Moravy, který se během několika let změnil v dokonalého house DJe. Jako každý začínal na domácím moravském poli, kde si svými sety podmanil tancechtivé publikum ve Zlíně, Vsetíně a zejména jako rezident doslova vydupal ze země jedinou alternativu k Stodolní v Ostravě na Severní Moravě, v klubu Meinl Dance v Novém Jičíně . DJ Peet má na svých gramofonech 13 zářezů, tolik let už baví
návštěvníky nejvyhlášenějších podniků nejen v ČR, ale i ve Švýcarsku, na Slovensku a v Polsku.

Tommy Rogers na to šel přesně naopak. V roce 2002 otevírá v průmyslovém areálu zlínského Svitu svůj vlastní klub "24", ve kterém se z majitele stal DJ a mohl si tak poprvé zahrát vedle DJs jako například Michael Burian, Chris Sadler, Peet, Marek Řeřicha, Jerry, Orbith a další. Kromě provozu klubu se věnoval i přípravě svých vlastních rezidentních akcí v prestižních pražských klubech Duplex a Mecca.

Po navázání užší spolupráce obou DJs se Peet a Tommy Rogers rozhodli dobýt Prahu. Po hraní v Mecce či Down Town Cafe následovaly úspěchy v nejprestižnějším klubu Prahy - Duplexu. Populárními se staly jejich party "Dirty Dancing" - vocal house. V současné době okupují spolu s Tommy Rogersem a saxofonistou Milanem Strnadlem club Duplex jako rezidenti a s poctivými sety baví jak pražáky, tak cizince.

Krom toho realizují pro časopis Bravo turné po klubech a diskotékách v ČR akci "Bravo Party". V poslední době byli Peet a T. Rogers např. k vidění na letošním Macháči na Duplex Stage společně s Lucasem & Uwou. Jako hvězda večera vystoupil nejžádanější DJ současnosti Paul Van Dyk. V Duplexu hráli po boku např. Davida Guetty, DJ Taysona z Royal Gigolos a 20.11. si zahrají v Duplexu i po boku DJ Tiesta. Jako hosté vystoupili i v pořadu Dance Extravaganza na radiu Evropa 2, Radiu DeeJay a v obdobných pořadech na regionálních stanicích.

Ještě více se o nich dozvíte na jejich oficiálních stránkách www.djpeet.com, www.djtommyrogers.com, www.duplex.cz

Rezidentní party Dirty Dancing, která se uskuteční 15.října v ostravském klubu Fabric je zárukou toho nej z Vocal a Funky House Music. Kromě DJs Peeta a T. Rogerse odstartuje celou party host DJ Kandi z novojičínského Meinlu. Peeta a T.Rogerse pak doprovodí živě na Alt a Sopran saxofon Milan Strnadel, který se v Ostravě představí úplně poprvé. Kromě skvělé muziky přivezou DJs i spoustu svých promo mixů na CD, které budou po dobu celé party rozdávat.

Akce začíná ve 20.00 a dostanete se na ní za příjemné vstupné ve výši 50,-. Přijďte si i Vy zatančit na vlnách příjemných vousíků podkreslených podmanivým saxofonem!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016