PARTYINFO

 

NOKIA STRAHOV OPEN AIR 2005

Datum konání:
11.10.2005 - úterý
Místo konání:
Praha - Strahovské Koleje
DJs:
klub 011 - party Radia Akropolis
Live:
open air: Tata Bojs, Sunshine, Bow Wave, Mindway, Eddie Stoilowklub 007: Děti děště, Dirty Airlines, Wollongong
Info:
http://www.strahov-open-air.cz
pavel@radioakropolis.cz
Popis:
turnaj ve fotbale, volejbale, Coca Cola vodním fotbale, hodnotné ceny (mobilní telefony Nokia)
start 14:30, end 24:00, vstup pro všechny zdarma (i do klubů)!
 
 
Největší studentský festival letošního podzimu
S novým akademickým rokem připravilo Radio Akropolis ve spolupráci se Správou účelových zařízení ČVUT v Praze pro odpočaté vysokoškolské studenty a zbytek obyvatel Prahy pořádnou pařbu k zahájení nového semestru.
 

Nokia Strahov Open Air 2005 - největší studentský festival letošního podzimu se vstupem zdarma v úterý 11. října, kde jinde než v areálu strahovských kolejí od 14:30 od půlnoci.

POZOR Vstup je i tentokrát pro všechny ZDARMA!!!

Hlavními hvězdami budou: Tata Bojs, Sunshine, Bow Wave či naděje Mindway a Eddie Stoilow. Pro vyznavače taneční muziky rozjedeme párty Radia Akropolis v klubu 011 s vybranými DJ's tohoto studentského rádia, Nezávislí rockeři se budou moci vyžít v klubu 007, kde vystoupí Děti děště, Dirty Airlines a Wollongong. I do těchto klubů bude po dobu festivalu vstup zdarma!

Jako doprovodný program jsou připraveny turnaje ve fotbale, volejbale, Coca Cola vodním fotbale a opravdu hodnotné ceny. Návštěvníci letošního open airu budou mít také šanci vyhrát mobilní telefony Nokia. A řadu překvapení si pro návštěvníky připravily i naši sponzoři Nokia, Mironet, Coca Cola a další.

Nokia Strahov Open Air 2005 navazuje na tradici Open Air festivalů, která sahá až do poloviny devadesátých let a které pořádalo bývalé Radio Strahov - dnes Radio Akropolis.

www.strahov-open-air.cz
www.radioakropolis.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016