PARTYINFO

 

BLUENATION 5

Datum konání:
11.11.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - garáže DK Inwest
DJs:
LaDiDa, Tráva, Monotype (Techno.cz), Diome
Live:
Nipp
 
 
Bluenation 5: informace o akci
K příležitosti spuštění nové podoby serveru Futurebeat.cz jsme pro vás připravili v pořadí již páté pokračování legendární taneční party Bluenation, která proběhne v pátek 11. listopadu 2005.
 

Po několika letech se Bluenation jako jedna z prvních techno parties v Plzni opět vrací do prostorů podzemních garáží Domu kultury Inwest na Americké třídě. Hudebně je celý večer ve znamení českých hvězd, které až na jednu výjimku vystoupí na Bluenation premiérově.

Zbrusu nový live set plný aktuálního techno soundu připravený speciálně pro tento večer představí plzeňský dj a producent Nipp. Dalším plzeňským hostem je dj Diome, mimojiné moderátor pořadu Bez filtru na Českém Rozhlase Plzeň, účastník Red Bull Music Academy s vytříbeným hudebním vkusem a citem pro francouzskou produkci. A kdo že jsou hlavní hvězdy večera? Jednou z nich je královna české taneční hudby, autorka mnoha skladeb a setů, které ji proslavily po celém světě, bývalá modelka a bezpochyby atraktivní mladá dáma dj Ladida.

Další postavou Bluenation je kontraverzní osobnost s obrovským charisma, skladatel a člen trip hopové kapely Significant Other, majitel labelu Lex recordings a především všestranný dj Tráva. Tento atraktivně naladěný line up uzavírá zástupce barev spřáteleného serveru Techno.cz, pražský dj Monotype.

Stay tuned!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016