PARTYINFO

 

DANCE IN THE SKY

Datum konání:
21.10.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Bo.dan, Deen Ouvn, Da Moon
Info:
http://www.danceinthesky.djshop.cz
deenouvn@deenouvn.com
Popis:
start: 21:00
entry free
 
 
Co uslyšíte tento pátek ve Sky baru?
Říjnová Dance in the Sky v Plzni
V pátek 21. října se bude opět tančit v klubu na střeše plzeňského mrakodrapu a to především v rytmu progressive, tribal a tech-house music, rezidenti akce Deen Ouvn a Da Moon si do Sky baru pozvali člena Roxy bookingu Bo.dana.
 

Po měsíci si o Vaší návštěvu opět říká párty v jednom z nejexkluzivněji umístěných podniků u nás. Na říjnovém dílu série Dance in the SKY vystoupí jako host člen prestižního ROXY bookingu DJ Bo.dan. Atmosféra tak bude pulzovat především na vlnách toho nejaktuálnějšího z progressive a tech-house.

Bo.dan je představitelem nové svěží generace DJs, ve svých setech kombinuje progressive, tribal, tech-house, break-beat, house i deep house. Jeho demomixy několikrát velmi kladně ohodnotily časopisy Bassline a XMAG, kde dokonce získal ocenění "demo měsíce".  Své sety odehrál v klubech: Klatka (Polsko), Ex.Lemon (Polsko), Roxy, Mecca, Fabric  a na festivalech: Go Planet Roxy, Open Air Field, Czech-tek, Sázava Fest, La Mara Fest (SK). Je také členem bookingu a rezidentem pražského houseboatu U Bukanýra, kde má s DJem Raiem pravidelnou noc Vlny.

Těšit se můžete i na dva ze tří rezidentů. O příjemný rozjezd akce se postará Deen Ouvn, který jak hodnotí jeho demomix aktuální číslo časopisu XMAG: "... bourá svou hrou hranice, poletuje mezi násilnými škatulkami jako motýl a přesto tu má vše pevný řád a hlavně smysl. ... Velkým plusem jsou přesné a téměř nekonečné mixy!".

O přísun pozitivní energie, která Vás udrží na parketě i v ranních hodinách, se bude starat DJ Da Moon, plzeňský kouzelník s melodickými a současně energickými sety. (Třetí z rezidentů, Marwina Shamma se na Vás bude těšit společně s Da Moonem a zajímavým hostem na listopadovém vydání.)

Akce začíná ve 21 h, na baru Vás potěší akce na vybraný drink, aktuální informace hledejte na www.danceinthesky.djshop.cz a to nejlepší nakonec: VSTUP ZDARMA!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016