PARTYINFO

 

SEMTEX CLUBBIN´

Datum konání:
29.10.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Clara Bailar (Partysan/Main Rec/D/CZ), Yess aka Inspektor lásky, Tzésar, Mark, Loud, Ráfek
Info:
http://clubbing.unas.cz
Popis:
techno & house clubstars party
 
 
Semtex clubbin': Clara Bailar - rozhovor
Clara Bailar míří do Pardubic
Na Semtex Clubbin se do pardubické Ponorky chystá i Clara Bailar.
 

Žádná revoluční párty, žádnej umělej mejdan s podtitulem nejlepší akce roku, kterým se každý víkend sami nazývají desítky párties po celé republice, ba ani dokonce žádná párty s nejlepším djem na světě, protože prostě nevíme který dj je nejlepší, když se tento statut týden od týdne mění podle různých akcí… Takže co vlastně můžeš čekat?

V době kdy je djů pomalu více než partypeople a tanečních parties je za pátek a sobotu tolik jako pro dvojnásobně větší republiku, je těžké někým a něčím vybočit ze stereotypu. 5 let staré desky točící se pořád dokola na každé párty od rána do večera, to už ani ten nejpovedenější mix nezvedne nikoho ze židle. A co se týká vkusu a umu některých djs, kteří jsou na pomyslném výsluní… můžeme snad být jenom rádi, že se ještě na tanečních akcí nevžil zvyk písniček na přání.

Vybírali jsme dje. Dje co si zaslouží tyto dvě písmenka před svoje jméno. Dali jsme také příležitost dvěma novým djs, kteří ještě nikdy v Ponorce nehráli. Můžete se těšit na nové neokoukané djs, nové mixy a nový noční proud:) …DJ RÁFEK, DJ MARK (flashback)

Vyznavači nekomerční taneční muziky se pak budou moci těšit na nejlepší hudební asfalty osvědčených, ale stále překvapujících djs, kteří pro celkovou pompéznost akce sestaví neuvěřitelně hodící se sety ala New Ponorka. … DJ YESS, DJ LOUD, DJ TZÉSAR

Mládí, krása a elegance v každém mixu - tak by se dala stručně charakterizovat headlinerka akce, žena za pultem, která převážně vystupuje na mnohem větších akcí než je právě naše klubovka. Netřeba říci, že přijatého pozvání si proto obzvlášť vážíme. V Německu proslavená česká djane… DJANE CLARA BAILAR

BONUSY: Pěnovou párty nečekejte ani žádná půlnoční překvapení. Co můžeme slíbit je doprovodná fotoakce, soutěž o roční free vstup na taneční párty do Ponorky. Dále pro každého 10. návštěvníka zdarma CD Sampler Semtex Clubbin‘ s tracky od pardubických djs a producentů, které byly doposud ukryty v šuplících a nebo na pevných discích.

Více info na oficiálních stránkách akce: http://clubbing.unas.cz

 
Clara Bailar aka Klára Tancošová poprvé v Pardubicích

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016