PARTYINFO

 

IMPERIUM

Datum konání:
27.01.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Oscar Mulero (Spa), Dylan Drazen (USA), Cristian Varela (Spa), Laydee Jane (Ch), Kox (At), Boss (Sk), Amok (Ger), Martin Gredner, Marcus Cooper, BB Mike aka Michal Poliak, Zygy, Zek a Cmeen.
Live:
Dirty Bass (UK)
Popis:
start 19:00, vstup 314 + poplatek/399 czk
Line-up:
NESTEA TECHNO STAGE:
19.00 BloodStar
20.30 Hydrophonic
21.30 BB Mike
23.00 Dirty Bass – live
00.00 Cristian Varela
01.30 Dylan Drazen
03.00 Oscar Mulero
04.30 Amok
06.00 Boss
07.00 Mark OG aka Masser

FRISCO TechTRANCE STAGE:
20.00 Zek
21.00 Zygy
22.00 Cmeen
23.00 KOX
00.00 Marcus Cooper
01.30 Laydee Jane
03.00 Martin Gredner
04.30 BB aka Michal Poliak
 
 
 
Imperium: last info a rozhovor s Oscarem Mulerem
Další díl brněnské akce Imperium propukne už zítra večer v Boby Centru a my pro vás máme poslední praktické informace o dopravě, šatnách, vstupenkách či afterparty. Nepřehlédněte ani sympatický rozhovor s jedním z hlavních hostů večera - španělským DJem Oscarem Mulerem.
 

Do pátečního Imperia už zbývá jen pár posledních dní, takže je vhodný čas na poslední důležité informace před akcí. Plánek rozdělení vstupů do Boby centra, doprava na místo, informace pro výherce, přesný lineup a další upřesnění.

Doprava
Návštěvníci se na Boby dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Mimobrněnští, kteří přijedou na autobusové nádraží Zvonařka, můžou použít autobus č. 67, který vás za pár minut zaveze přímo na ulici Sportovní, do blízkosti Boby centra.
 
Vstup
Areál Boby centra bude zpřístupněn návštěvníkům 27.1. od 19.00, kdy se rozběhne hudební produkce Djs na Techno stage, a o hodinu později i na Progressive stage.

Výherci a akreditace
Pokud jsi výherce soutěže či akreditovaný, použij zadního vchodu od fotbalového hřiště. Akreditace a výhry soutěží se budou vydávat proti občanskému průkazu, takže si ho nezapomeň.

Vstupenky na místě
Pokud si chceš koupit lístek na místě, můžeš na hlavní pokladně uvnitř Boby, za cenu 399,- Kč.

Šatny
Oblečení a další potřebné věci si určitě vezměte s sebou dovnitř, můžete si je odložit v šatnách. Ven se začne pouštět nejdříve ve 2 hodiny.













Headlineři

CRISTIAN VARELA španělský techno export no.1, mezinárodně uznávaný DJ, který se svým osobitým stylem brázdí již spoustu let vody světové techno scény. Perkusivní tribal techno, které bleskurychle mixuje ze 4 gramofonů je v jeho podání skvělý zážitek. Vždy usměvavý, různými posunky komunikuje s publikem a dokáže výborně vycítit atmosféru a náladu na tanečním parketu.

DYLAN DRAZEN je jedním ze známnějších amerických DJs, který již zaznamenal velký úspěch na poli světové techno scény. Je znám díky své posedlosti pro nejrůznější styly a novou hudbu, kterou pak zařazuje do svých setů. Jeho zvuk je velmi svěží a díky svým schopnostem za gramofony je velice oblíbený. Při hraní používá 3 gramofony, CD player, samplery a několik efektových jednotek.

OSCAR MULERO si svým drsným zvukem a precizní technikou za gramofony získal v posledních letech spousty nových fanoušků. Velmi často je zařazován po bok legendárních postav, jako Surgeon či James Ruskin. 12 let zkušeností na světové techno scéně, charisma a profesionalita jsou ingredience, které z Oscara Mulera udělaly výraznou postavu techno scény.

DIRTY BASS - Černý kůň tohoto Imperia, boss uskupení LondonTechnoUnderground a majitel labelu DirtyBass Records si na Imperiu odbude svoje premiérové hraní v ČR. Na cestu do Brna si přibalí některé části svého studia a na hlavním podiu vyrukuje se svým skvělým live vystoupením. Jeho hudba dokáže být čistě taneční, ale také hodně temná s velmi emotivním obsahem.

AMOK je za gramofony doslova maniak. S neuvěřitelnou tvrdostí masíruje taneční parket a atmosféru nenechá ani na moment vychladnout. tvrdost a agresivní zvuky jsou pro Amoka charakteristické jak v DJingu, tak i ve studiové produkci. Nečekejte melodie ani jiné prvky, ale to nejtvrdší z hardtechna/schranz, co jste ještě neslyšeli...

LAYDEE JANE - tranceová DJane pro níž je hlavní prioritou bavit lidi hudbou, kterou má sama ráda. Její styl je spojením melodického trance s tech-trance a atmosféra během jejích setů je vždy nabitá energií. Výborně komunikuje s lidmi na parketu a jen málokdy není za svůj výkon odměněna aplausem od usmívajícího se publika.


Přesný lineup
NESTEA TECHNO STAGE:    
19.00 BloodStar     
20.30 Hydrophonic     
21.30 BB Mike     
23.00 DIRTY BASS – live    
00.00 CRISTIAN VARELA    
01.30 DYLAN DRAZEN    
03.00 OSCAR MULERO    
04.30 AMOK      
06.00 Boss       
07.00 Mark OG aka Masser

FRISCO TechTRANCE STAGE:
20.00 Zek
21.00 Zygy
22.00 Cmeen
23.00 KOX
00.00 Marcus Cooper
01.30 LAYDEE JANE
03.00 Martin Gredner
04.30 BB aka Michal Poliak

Speciality a vychytávky
• Videoprojekce z dílny Cube Vision s kamerovým přenosem poběží tradičně na 20m dlouhém plátně.
• Lasershow si na Imperiu pro nás premiérově chystají King.sk. Bude to doslova galaktický útok, za pomoci několika různobarevný laserů, dále několik disco koulí, které vás doslova roztříští na tisíc kousků a k tomu ještě pro dovršení maximálního vizuálního požitku 2 malá plátna (3x1metr), která budou umístěna před videowally, budou se na ně promítat nejrůznější 3D objekty, tváře a podobné vychytávky.
• Zvuk jako vždy na IMP dodá partner akce Marcel Audio. I tentokrát se těšte na vyladěný NEXO systém, který bude po celou noc udržovat na patřičném výkonu a společně s lasery a hudbou  přivede celou halu do pořádného varu.
• PlayStation GameZone bude pro vás nachystaná a po celou noc si zde budete moci zagamesit na PS2 a PSP. Kromě toho zde budou nejrůznější soutěže v hraní o ceny jako hry, trička, klíčenky, přívěšky, atd...
• SECURITAS bezpečnostní služba se bude po celou dobu konání akce starat o hladký průběh a vaši bezpečnost.
• Light sticky, vějíře, vinyl shop, fashion shop - stejně jako minule si na IMP můžete projít malou "nákupní" zónu s těmito obchůdky a nakoupit cokoliv se vám bude líbit.


After party
After party začíná hned po skončení akce v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Rooseveltově ulici.

 
Imperium: rozhovor s Oscarem Mulerem Imperium: rozhovor s pořadatelem a info o laser show Imperium: Cristian Varela a Amok - rozhovory Imperium: Dylan Drazen - rozhovor Imperium: pokračování ankety mezi DJs Imperium: Dirty Bass - profil Rozhovor s Bossem k Imperiu Imperium: anketa v médiích Imperium: Dylan Drazen - profil Imperium: rozhovor s LayDee Jane Vizální show na lednovém Imperiu Imperium: Laydee Jane - biografie Imperium: představení DJs druhé stage Imperium: DJ Amok to rád tvrdě Imperium: profil Cristiana Varely Imperium: Oscar Mulero - profil a diskografie Imperium: web a předprodeje spuštěny Imperium: soutěž o volné vstupy Další Imperium v lednu s Cristianem Varelou Imperium - těšte se na leden!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016