PARTYINFO

 

OLYMPIA

Datum konání:
14.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Loutka, Brian & Louis de Liberte (live bass)
Popis:
videoprojection, dancers, chill-out
start 22:00, vstup 250 czk
 
 
Olympia: Brian a Loutka v Mecce
Blíží se další díl klubovky Olympia v pražském klubu Mecca. Už tento pátek si můžete přijít zatančit na sety rezidenta Briana a "kmotra" české housové scény - DJe Loutky. Na basu je doprovodí Louis de Liberte.
 

Kentoya uvadí nejrozjetější mejdan v klubu Mecca. Ve speciálním funky setu se představí rezidenti DJ Brian s legendárním basákem Louis de Liberte. I tentokrát se můžete těšit na největší hity léta a zcela exkluzivní promo skladby, které od nikoho jiného u nás neuslyšíte.

Kmotr české house music DJ Loutka je zpátky na Olympii se svojí housevou masáží a my očekáváme skvělou párty. Na červnovou Olympii s Brianem a Loutkou přišlo do Meccy přes 1000 lidí, což je letošní rekord návštěvnosti klubu Mecca. Olympii odstartuje opět DJ Sound Tropéz, relax zóna bude v chill outu, kde zazní pomalé rytmy kompilací Cafe del Mar. Připravena je speciální Olympia projekce a dekorace, větší světelný park a silnější sound system. Olympia začíná ve 22:00 a vstupné je 250,- Kč.

Pre-párty pořádáme od 21 hodin v Joecafe v paláci Koruna na Václavském náměstí č.1.
Zde si také pozvaní hosté mezi 22:00 a 00:30 vyzvednou volné vstupy a VIP pásky na OLYMPIi.
Zahrají DJove Brian a Joecafe residenti, pro tuto akci jsou připravené i speciální ceny nápojů.

Mecca má tři patra! Klub Mecca prošel přes léto menší rekonstrukcí a nyní pojme až 1000 lidí. Klub má celkem tři patra, z čehož jedno slouží jako VIP zóna na vybrané akce.
V chill outu jsou postavené uplně nové toalety, hlavní sál prodělal velkou změnu interieru, přibylo VIP oddělení, projekční stěna, plazmové televize, křišťalové lustry a schůdky do třetího patra. VIP místnost ve třetím patře má příjemné posezení v privátních boxech, svůj vlastní velký bar a toalety.
Není lepší příležitost okusit novou Meccu než tento pátek na Olympii.

Těšíme se na Vás, Brian a Louis de Liberte ;)


Olympia je měsíční klubová noc pořádaná residentním DJem Brianem. Je to nejúspěšnější párty v klubu Mecca a jedna z nejoblíbenějších párty v Praze, což dokazuje i její průměrná návštěvnost 700 osob. Na poslední červnovou Closing párty s Djem Loutkou přišlo 1052 lidí. Od července 2002 se na této párty představili špičky Pražské klubové scény i mnoho hostů ze zahraničí. Na Olympii se pravidelně sjíždí milovníci house music ze všech koutů ČR (Praha, Plzeň, Liberec, Brno, České Budějovice, Kolín, Ústí nad Labem, Kladno) a dokonce i ze zahraničí. Pravidelně jezdí lidé z Bratislavy a Vídně, jednou za tří měsíce skupinka ze švýcarska a německa.

Fotoreporty z Olympia Opening party - 30. září 2005, klub Mecca, najdete tady, tady a tady.
 

DJ Brian - Ibiza 2004

Léto 2004 se pro Briana stává osudovým, odjíždí na slunnou Ibizu a jako jeden z prvních Čechů hraje v nejznámějších klubech světa. Jeho set v klubu Space na After Troya Opening party mu otevírá dveře a stává se rezidentem nedělních Gorgeous parties v Amnesii a pátečních Ibiza Face‘s v novém klubu Somny. Ve svých 22 letech se tak řadí k nejmladším DJs, kteří hráli v těchto klubech.


DJ Brian - Ibiza 2005

White Party Opening - Amnesia, Ibiza
La Troya After - Space, Ibiza
Ibiza Secrets - El Divino, Ibiza
Host v klubech Guarana (Santa Eulalia, Ibiza) a
El Ayoun (San Rafael, Ibiza)
Pre-Parties pro La Troya a Gorgeous party každou středu a pátek v Oriental baru (Ibiza Town).  


VYHRAJ SKŮTR KENTOYA !!!
Na prosincové Olympii jeden z Vás může vyhrát skůtr Kentoya a další hodnotné ceny od sponzorů. Stačí jen přijít a mít trochu štěstí. Pro více informací sledujte www.djbrian.cz a www.kentoya.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016