PARTYINFO

 

DJ CHAMP 2005 - VERNISÁŽ ARTICHOC - PŘEHLÍDKA ŠATNA - SPEED LINE

Datum konání:
22.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Texx (LookBetterNaked), E-lite, P@co, Madman, Marwin Shamma, Drahota, Chiccochillinfour, Brady a další...
Live:
MC Manda
Popis:
Mistrovství České a Slovenské republiky v amatérském DJingu - slavnostní vyhlášení výslednků & exhibice vítězů soutěže; akci podpoří přední čeští DJs, vernisáž portrétových fotografií ARTICHOC, autorská přehlídka Anny Frintové ŠATNA, občerstvení
start 22:00, vstup 99 CZK
 
 
DJ Champ: představení návrhářek DJ Champ: vernisáž Vyvolení DJ Champ 2005: odpolední rozehrávky
DJ Champ 2005 v sobotu v Mecce
Těm, kteří nebudou chtít víkend trávit na velkých halových akcích a raději si půjdou zatančit do klubu je v Mecce na sobotu 22.října připraven ojedinělý večírek. Kromě mistrovství České a Slovenské republiky v amatérském DJingu DJ CHAMP 2005 tak v sobotu můžete shlédnout zahájení výstavy s názvem Vyvolení či módní přehlídku a presentaci projektu "Šatna" mladé populární návrhářky Anny Frintové.
 

V noci se rozjede mejdan s DJs Texx, Madman, Elite, Marwin Shamma, Drahota a dalšími. A aby toho nebylo málo, na ráno je připravena oficiální afterparty TimeWarp na níž potvrdil účast například Ricardo Villalobos nebo pořádně rozjetá bandička z Holandska. A autobusy vás na ní dovezou úplně zadarmo. Tomu říkáme pořádná porce! Doporučujeme.


Milí a drazí, je to tak. První zažloutlé listí zaplnilo ulice a pomalu, ale jistě je na čase vrátit se do klubů. Víkend, který nás čeká bude bez diskuse patřit mezi ty nejdivočejší, co v posledních měsících tohoto roku zažijeme. Pro ty, kteří nepůjdou na upocené halové akce přinášíme sofistikovaný večírek plný nekonečné legrace, veselí a zábavy. Přesně tak jak by měl dobrý dýchánek pro mladé, krásné a chytré lidi vypadat.

Není žádným tajemstvím, že o zajímavý program nebude nouze. Ostatně štěbetají si to již notnou chvíli vrabci na střeše a dokonce i důchodci na lavičkách pražských parků už vědí o co půjde. Prosím? Že vy ne? Nuže pozorně čtěte.

Celý mejdan se ponese v duchu několika současně probíhajících složek. Kromě finále mistrovství České a Slovenské republiky v amatérském DJingu v kategorii house se můžete těšit na vernisáž portrétových fotografií mladých modelek od populárního bratislavského umělce, v kuloárech známého jako ARTICHOC. To už budeme po soutěži, kde se dozvíme kdo za gramofony patří mezi nejlepší a brzy se dozajista stane profesionálem. Výherce si odnese drobnosti od sponzorů jako například cestu do Amsterdamu nebo výbavu na vinylové desky.
Aby toho nebylo málo, zavítá k nám módní projekt ŠATNA s přehlídkou přešitého second-handového oblečení návrhářky Anny Frintové a původních nepálských šperků. Kdo nám je předvede si necháme jako milé překvapení.

Nebojte se, ani o přední české protagonisty nepřijdete. Zahrát nám přijede stále oblíbenější DJ Texx z prestižního bookingu LookBeterNaked, Madman z dua MusicMadness, který roztočil každou párty na níž kdy v životě byl a sympatická kráska z Ostravy E-Lite. Line-up doplní úžasný showman Paco, houskař Jan Drahota, Iráčan Marwin Shamma, zástupce projektu DeepTuneUp Chiccochillinfour a mnozí, mnozí další.

No uznejte sami. Tolik věcí najednou za necelých stokorun vstupného přece nemůže nikoho nechat na pochybách. A víte co? Ještě jedno překvapení pro vás máme. Party nekončí ráno, jak bývá zvykem, ale pokračuje pořádně nadupanou oficiální afterparty po TDK TimeWarp! Držte si klobouky, přijedou Ricardo Villalobos, Tiefschwarz, San, Quintin a Ruby. To bude panečku žrádlo! Těšíme se na Vás!
 

DJ CHAMP 2005 Nominace!

Do kvalifikace soutěže v kategorii house byli nominování:

1) Marky P (2)
2) Stormy (3) 
3) Sabiani (9) 
4) Leepo (12) 
5) C.B. Wilcox (17)
6) Tomáš Blecha (22) 
7) Mari (24)
8) Quartz 


Všichni soutěžící budou kontaktováni telefonicky.

 
Party k DJ CHAMPu už za dva týdny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016