PARTYINFO

 

DJ CHAMP 2005 - VERNISÁŽ ARTICHOC - PŘEHLÍDKA ŠATNA - SPEED LINE

Datum konání:
22.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Texx (LookBetterNaked), E-lite, P@co, Madman, Marwin Shamma, Drahota, Chiccochillinfour, Brady a další...
Live:
MC Manda
Popis:
Mistrovství České a Slovenské republiky v amatérském DJingu - slavnostní vyhlášení výslednků & exhibice vítězů soutěže; akci podpoří přední čeští DJs, vernisáž portrétových fotografií ARTICHOC, autorská přehlídka Anny Frintové ŠATNA, občerstvení
start 22:00, vstup 99 CZK
 
 
DJ Champ: představení návrhářek
Již zítra budete mít příležitost shlédnout v klubu Mecca v rámci DJ Champu 05 dvě módní přehlídky. První se představí umělecká návrhářka Anna Frintová s přešitými second-handovými modýlky ze Šatny a později unikátní kolekce šperků přivezená až z pařížského Le Robinet od Marie Silondi. My vám nyní nabízíme jejich vlastní presentaci. Těšíme se na vás a nezapomeňte – za kilko po celou noc!
 

Umělecká návrhářka Anna Frintová: Kdo jsem a co dělám?

Jmenuji se Anna Frintová a vystudovala jsem návrhářství. V roce 1999 jsem měla výstavu šatů v pražském Mánesu, poté výstavu obrázků. V Roxy 2000 jsem spolupracovala v zastoupení značky CLU-New York jako asistentka. V roce 1999 jsem objevila Šatnu a začala jsem upravovat věci k užití pro Larryho Roye Macklera a jelikož v roce 2000 jsme byli sousedi ve stejné ulici, začala jsem i prodávat a nyní pracuji jako asistentka a některé věci koupím přešiji a pokreslím. Umím malovat na hedvábí, síť, přešívat. Bytový textil navrhnout a ušít. Ve volném čase pracuji jako průvodce památkových objektů.

Šatna-Cloakroom:

Oblečení: Carhart, Diesel, Levis, Mango, Replay, Adidas, Dickies a mnoho jiných značek a kožené zboží.

Přehlídka: Klubová móda, večerní móda, volná tvorba.

Každý den nové zboží, pánské i dámské a máme ručně dělané šperky z Nepálu.

Marie Silondi

Pod jménem SILONDI tvoří již 5 let mladá návrhářka Marie Silondi originální šperky a doplňky. Hlavními materiály, se kterými Marie pracuje jsou skleněné korálky nejrůznějších tvarů, velikostí a barev v kombinaci s všemožnými formami flitrů a peří. Její volná tvorba se vyznačuje velkou barevností, hravou lehkostí a jemným, někdy až šibalským vtipem.

Vedle vlastních kolekcí navrhuje a realizuje šperky na zakázku jak pro „extravagantní slečinky“ tak i pro „decentní paninky“ pro jejich nejrůznější denní či večerní potřeby.
Přibližně dva roky spolupracuje s mladou módní návrhářkou Klárou Hamerníkovou,  se kterou společně vytvářejí originální svatební šaty. V letech 2004 a 2005 se zúčastnily soutěže Svatební šaty roku.

Několikrát vystavovala v galerii-café-baru Le Robinet v Paříži, dále pak na  Sunday (up) Marketu v Londýně. V současné době je zastoupena ve virtuální galerii Cabaret a v  unikátním obchodě Inter.zone v Kubelíkově ulici na Žižkově. Pro více informací můžete navštívit její, právě se zdokonalujicí, webové stránky www.silondi.net.

 
DJ Champ: vernisáž Vyvolení DJ Champ 2005: odpolední rozehrávky DJ Champ 2005 v sobotu v Mecce Party k DJ CHAMPu už za dva týdny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016