PARTYINFO

 

RECHARGE - NEXT LEVEL

Datum konání:
29.10.2005 - sobota
Místo konání:
Zlín - Golem
DJs:
Hyde, Miss Renny, Sidewinder, Caloosh, X-Bass, Milhause
Line-up:
21:00 - 22:00 - Caloosh
22:00 - 23:00 - Milhaus
23:00 - 00:30 - Hyde
00:30 - 02:00 - Miss Renny
02:00 - 03:00 - Sidewinder
03:00 - 04:00 - X-Basse

 
 
Recharge: line-up a informace o čajovně
Recharge: DJ Hyde - rozhovor
Druhý z hlavních protagonistů party Recharge, také poskytnul rozhovor a zde vám ho přinášíme.
 

Hyde - rozhovor


Nazdar Romane, klasická otázka na úvod. Jak se máš? :-)

Já se mám velmi dobře, kdybych se měl lépe, určitě bych se zbláznil!

Jsi již poměrně slušné ostřílený dj a na naší scéně se pohybujete již dlouhou dobu. Co se Vám na ní líbí a naopak nelíbí?

Já nemůžu vůbec říct, že by se mi něco líbilo. Spíše naopak. U nás je v poslední době vše špatně. Do scény již hodně zasahuje komerce, vkus lidí je nijaký, promotéři mění kabáty podle toho, jak se jim to hodí, nikdo nemá žádný názor.....prostě kam vítr tam plášť a po nás ať příjde potopa..

Zlínské publikum je velmi vybíravé a již poměrně i dosti vysílené kvantem různě kvalitní taneční produkce. Jak by znělo tvé pozvání na akci Recharge, v jedné větě to co děláš a čím bys chtěl návštěvníky zaujmout?

Já jsem jenom dj, žádný showman. Hraju podle mě kvalitní produkci, což znamená 5-10 let staré vály a nejlepším způsobem jakým umím. Nic víc bohužel nabídnout nemůžu. Chcete-li si udělat obrázek, navštivte mé
stránky, kde je dostatečné množství MP3 setů z různých mých období, včetně nejnovějších Memories 2 - http://hyde.fabric.cz

Člověk se stále vyvíjí a zdokonaluje. Na kterém stupni dokonalosti cítíš, že právě jsi, ať už profesním, osobním, či jiném? 0 nejnižší -10 nejvyšší.

Jakási dokonalost nejde vůbec změřit nebo ohodnotit. Je to čistě subjektivní záležitost a výsledek tohodle je závislý pouze na tom, jak je člověk sebekritický a jaké povahové vlastnosti u něj převažují. Já jsem sebekritický hodně, a proto se hodnotit nebudu. Každopádně co se týká toho, jak se cítím.... myslím,že jdu tou správnou cestou a snažím se být dobrým člověkem. Nakolik se mi to daří, musí posoudit jiní.

Jedním z pocitů, které dokáže navodit elektronická hudba je tzv. pocit extáze bez extáze. Znáš ho?

Samozřejmě, že ho znám. Mě však spíše než extáze bez extáze naplňuje pocit zadostiučinění z dobře odehraného setu a toho, že se lidé dobře bavili a třeba i pochopili..

Jak často se ti podaří navodit tento pocit u sebe \ u lidí?

Extáze bez extaze? U sebe si už nevzpomínám a u lidí? Prý občas jo:))

Kdy to bylo naposled a kde?

U sebe nemůžu opravdu říci přesně... ale bylo to na Luxusu 2, kdy jsem do Fabricu pozval Alexandra Kowalského na svou první návštěvu ČR, což byl rok 2002. Tehdy jsem si to krásně užil a lidi taky.

Co tě v poslední době nejvíce potěšilo a naopak naštvalo?

Nejhezčí pocity zažívám v poslední době s přítelkyni a pak na kole. A naštvou mě vždy bezohlední a bezcitní lidé. V poslední době mi připadá, že jich je čím dál víc. V podstatě kdykoliv když zapnu televizi a zprávy, nebo čtu noviny.

Tvůj největší úlet poslední doby? (sex, drugs, rock&roll, life etc.)

Na posledním závodě jsem na stoosmdesátém kilometru nastoupil ze sedmičlenné skupiny, poodjel o 200 metrů a náskok udržel dalších 25 km až do cíle. Podle statistiky jsem měl asi tak 10% šanci na úspěch a ono to
vyšlo.

Díky za rozhovor a všichni se na Vás těšíme

 
Recharge ve Zlíně - tancovačka zase trochu jinak Rozhovor s Miss Renny
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016