PARTYINFO

 

RECHARGE - NEXT LEVEL

Datum konání:
29.10.2005 - sobota
Místo konání:
Zlín - Golem
DJs:
Hyde, Miss Renny, Sidewinder, Caloosh, X-Bass, Milhause
Line-up:
21:00 - 22:00 - Caloosh
22:00 - 23:00 - Milhaus
23:00 - 00:30 - Hyde
00:30 - 02:00 - Miss Renny
02:00 - 03:00 - Sidewinder
03:00 - 04:00 - X-Basse

 
 
Recharge: line-up a informace o čajovně Recharge: DJ Hyde - rozhovor
Recharge ve Zlíně - tancovačka zase trochu jinak
Recharge se k nám blíží mílovými kroky a je na čase si k této akci něco říct. V článku přinášíme úvodní slovo a jako bonus rozhovor s jednou z hlavních hvězd, Miss Renny.
 

Taneční stan Baltaci Music Fest, United Electronic Music středy v Golemu a nyní RECHARGE. Pro ty co nevědí co tím chtěl básník říct, tak je to krátký výčet toho za čím si stojíme. :) Možná si řeknete ÁÁ zase další techno tucka, z toho už jsem vyrostl. Ale i my rostem a snažíme se nyní dělat akce trochu jinak už třeba jen výběrem kvalitních djs. Na první akci Recharge jsme měli Daho a Gingera známou to dvojku zabijáků z Jablonce, uznávanýma i za hranicemi naší vlasti. A teď jsme pro Vás pozvali další osobnosti naší taneční scény. Hyde a Miss Renny zástupci věhlasného ostravského klubu Fabric. A místní djskou podporu utvořenou z Reform djs Sidewindera, Calooshe, X-Basse a za Clublife dj Milhause. Zastoupení v podobě vybraných djs zaručuje kvalitní hudební a hlavně taneční zážitek. Ulyšíte různé odnože taneční hudby od slow moving techouse electra, pumpingtechu, progressive techtrance, melodického techna až po klasické detroit techno. Celkovou atmosféru umocní velmi kvalitní světelná základna, psychedelická videoprojekce nebo také fotokoutek kde vám zdarma uděláme a mailem zašleme vaše skvělé party fotky. A jako malý bonus pro čajové labužníky bude připraven i čajový koutek kde budou servírovány vybrané čaje mistrem čajmanem. A nyní se řeknem trochu více o hlavních headlinerech.

Miss Renny

První hrátky s gramofony přišly kolem roku 1998 odkdy postupným experimentováním s acid, deep, tech housem dospěla k technu a nakonec k funky technu. Působila pod několika agenturami. Začínala pod agenturou Moravian Techno, kde se podílela na spoluorganizaci menších i větších akcí, na kterých hrála s většinou českých ale také s mnoha zahraničními djs uvedmě například G - Force, Kazu Kimura a další. Několikrát byla pozvána do vysílání radia Kiss (Zlín, Ostrava) a radia JIH. Hrála na Slovensku a v Německu. Pravidelně hostuje na akcích pořádaných klubem Fabric v Ostravě. Její oficiální demo z roku 2002 se v recenzích časopisu Bassline umístilo na předních místech. Její styl by se dal popsat jako funky techno, s prvky tech housu, groovy pasážemi a melodiemi. A nechybí ji ani tvrdší forma techna. V setu upřednostňuje pestrost, zvraty a gradace - "mám ráda zábavu, změny a napětí s pevným základem a čistými zvuky. Ráda používám desky s vokály, nebo se spoustou ploch." - říká o svém stylu sama DJka.

Hyde

Počátky jeho hraní se datují na přelom roku 96/97. Nejdříve pořádal vlastní akce Hard Work, Zenith, poté následovala jeho první residentura v olomouckém Depu, působení po agenturou Lunar, přechod pod booking ostravského klubu Fabric. Ve fabricu dostal další rezidentní noci a to X-Mix, Luxus a před nedávnem vznikla další nová a to Techýnko. Na těchto parties vystoupilo mnoho známých zahraničních djs jako například Alexander Kowalski, Heiko Laux a mnoho dalších. Do roku 2002 se zaměřoval především na moody techno, poté co se setkal a hrál s Jeffem Millsem což ho velmi ovlivnilo, a hudebně se přeorientoval na detroit techno, které hraje i dnes. Veškerý jeho vývoj je zaznamenán v demo nahrávkách, které si můžete stáhnout z jeho stránek http://hyde.fabric.cz v sekci Downloads.

http://missrenny.fabric.cz
http://hyde.fabric.cz

http://www.reform.cz

 
Rozhovor s Miss Renny
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016