PARTYINFO

 

RECHARGE - NEXT LEVEL

Datum konání:
29.10.2005 - sobota
Místo konání:
Zlín - Golem
DJs:
Hyde, Miss Renny, Sidewinder, Caloosh, X-Bass, Milhause
Line-up:
21:00 - 22:00 - Caloosh
22:00 - 23:00 - Milhaus
23:00 - 00:30 - Hyde
00:30 - 02:00 - Miss Renny
02:00 - 03:00 - Sidewinder
03:00 - 04:00 - X-Basse

 
 
Recharge: line-up a informace o čajovně Recharge: DJ Hyde - rozhovor Recharge ve Zlíně - tancovačka zase trochu jinak
Rozhovor s Miss Renny

Reform: Nazdar Renčo, klasická otázka na úvod. Jak se máš? :)

Renny: Ahoj! :) Mám se velice na úrovni. Věci se daří, dům stojí, obchod funguje, přítel prosperuje, desky se točí a moje kočka se uzdravila.

Reform: Jsi již poměrně slušné ostřílená djka a na naší scéně se pohybuješ již dlouhou dobu. Co se ti na ní líbí a naopak nelíbí?

Renny: Mno, já jsem se z naší "taneční scény" už trošku stáhla. Nějak jsem si říkala, že toho mám dost a že mě urputnost a nezjištnost tohoto odvětví nemusí prudit celý život. Cítím se mnohem lépe jako cestovatel mezi různými odvětvími průmyslu a s nohama pevně na zemi. Teď dělám co mě baví a nic na mě netlačí. I já se víc bavím. Na taneční scénu mám neutrální názor, neb ji sleduji jen z povzdálí. Dalo by se říct, že v tuto dobu už řeším daleko důležitější věci než to, co se hraje, kdo hraje, kdo platí, kdo neplatí, kolik kam přišlo lidí...

Reform: Zlínské publikum je velmi vybíravé a již poměrně i dosti vysílené kvantem různě kvalitní taneční produkce. Jak by znělo tvoje pozvání na akci Recharge, v jedné větě to co dělaš a čím bys chtěla návštěvníky zaujmout?

Renny: Zlínskému publiku se vůbec nedivím, tak jako celému českému publiku. Možná bych mohla vzít velkoplošnou reklamu na svůj obchod s oblečením a nalákat je k nákupům, celé bych to podkreslila nenásilnou taneční muzikou s hodně melodickými prvky!!!!!????? :)

Reform: Člověk se stále vyvíjí a zdokonaluje. Na kterém stupni dokonalosti cítíš, že právě jsi, ať už profesní, osobní, či jíný? 0 nejnižší -10 nejvýšší.

Renny: Troufám si tvrdit, že mě ještě hoodně věcí čeká... tudíž se cítím tak na pozici 5. A jsem spokojená. Kruciš, výš bych snad ani nechtěla, pád z výšky dost bolí!

Reform: Jedním z pocitů, které dokáže navodit elektronická hudba je tzv. pocit extáze bez extáze. Znáš ho?

Renny: Jo, myslím že párkrát jsem to zažila. Hlavně při hraní v zahraničí, kde vás lidi berou jako někoho hodně extra a vy se podle toho taky odvážete. V Česku jsem si poslední dobou připadala spíš jako ve štvanici než v extázi. :) České publikum je dost dravé. :)) Je to ale můj čistě osobní pocit.

Reform: Jak často se ti podaří navodit tento pocit u sebe / u lidí?

Renny: Uměrně k množství mého hraní, hracího času v lineupu a momentálního pocitového naladění...

Reform: Kdy to bylo naposled a kde?

Renny: Naposledy to bylo 20.9.2005 cca v 8:00 ráno v domácí zkušebně. Čoveče, šlo to i bez lidí. Člověk si musí umět zafantazírovat. :)

Reform: Co tě v poslední době nejvíce potěšilo a naopak naštvalo?

Renny: Nejvíc mě potěšily nové sluchátka, fetiválek Trnkobraní ve Slušovicích kde jsem hrála, agentura Titan která mi zprostředkovala několik velice kvalitních akcí, a taky vzrostlý zájem o zboží, které nabízím v obchodě. Nejvíc mě naštvalo vymizení jednoduchých kombinovatelných a originálních věcí na oblečení z nabídky dodavatelů i obchodů. Vážně se zaobírám myšlenkou začít produkovat své vlastní oblečení. Nejhorší na tom je, že co se muziky týče, je to to samé.

Reform: Tvůj největší úlet poslední doby? (sex, drugs, rock&roll, life etc.)

Renny: Můj největší úlet?!! Určitě to, že jsem začala podnikat. Toho bych se nikdy nenadála. Mylím, že další úlety na sebe určitě nenechají dlouho čekat, zvlášť pokud se doplánuje svatba na příští rok. Joo, a taky my bude letos 30, to někteří taky považují u mě za úlet.

Díky za rozhovor a všichni se na vás těšíme!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016