PARTYINFO

 

TWO BEATS

Datum konání:
09.12.2005 - pátek
Místo konání:
Púchov - Shaka
DJs:
E-Lite (unitedmusic.cz), Ian Fuzzy (JZDpromotion.cz), Def (azylum.sk), Martini (JZDpromotion.cz)
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
Popis:
vstup 100 skk
Line-up:
22.00 pablo martelo (sk)
23.30 ian fuzzy (cz)
01.00 e-lite (cz)
03.00 martini (cz)
04.30 kerut (sk)
 
 
Two Beats: E-lite - profil
Na pátek 9.12.2005  pro vás připravila agentura JZDpromotion ve spolupráci s klubem Shaka v Púchově, druhý díl párty Two Beats.
 

Noc která by měla směřovat k progresivnějším stylům house music, taky trochu electra, wet & hardu, ale i klasického house.

Na druhý díl této párty jsme si pozvali sličnou dívku z Ostravy, která hájí v současné době barvy prestižní agentury UNITEDMUSIC, djku. E-LITE, která je známá díky svým energickým a různorodým setům, djka která si podmanila nemálo příznivců po celém území České Republiky, ale i za jejími hranicemi. Po jejím boku vystoupí dva djs s pořádající agentury, prvním z nich je IAN FUZZY, který se nám předvede ve svém setu plném směsi electra a retra, druhým je houseový MARTINI. Slovenské barvy budou hájit domácí púchovský KERUT a z nedalekého Trenčína dorazí roztočit své placky PABLO MARTELO.

Čekejme také posílení světelného parku o green laser by TMaCX.
Vstup činí 100,-skk. 
 
Párty kde se baví jak čeští, tak slovenští clubeři pod jednou střechou, taky djs jsou namícháni s obou států. Neopomeňme, že pořádající agentura má svou základnu ve Valašských Kloboukách a club Shaka sídlí v Púchově, dvě pohraniční města vzdálena od sebe pouhych 30km, rozděleny hranicí. Projekt s podtitulem "čssr house party", by měl tuhle pomyslnou hranici zbořit.
 

Ještě připomínáme, že party potrvá do šesté ranní, tak neváhejte a příjďte nás podpořit v našem úsilí a myšlence celého projektu.


E-lite - profil

DJ E-Lite (vlastním jménem Ester Křížková) začínala svou DJskou kariéru v roce 2002 kurzem v DJ škole MP4, v její rodné Ostravě. Pár měsíců potom co následovalo první veřejné vystoupení na populární akci Eternity v Ostravském klubu Fabric. E-lite svým talentem a hudební rozmanitostí, udělala hned dobrý dojem, jak mezi promotéry, tak mezi klubery a v roce 2003 se nabídky na hraní jen hrnuly. Mezi nejvýznamnější patří vystoupení v pražském klubu Duplex, na obrovském letním festivalu Creamfields a Hradhouse nebo v nejlepším českém klubu Roxy. Za nedlouho si jejího potenciálu všimla i agentura JPA, která zastupuje některé z nejpopulárnějších českých DJs. Brzy poté co si zahrála na jejich akci v Abatonu s Maurem Piccotem, přišla i nabídka jejich zastoupení.

V roce 2004 se raketový vzestup DJky E-Lite nadále zrychloval. Oficiální mix CD, titulní strana v časopisu Xmag, hostování na několika rádiích, vystoupení s DJ Tiestem v T-Mobile Aréně, na dalším ročníku festivalu Creamfields po boku Tall Paula a Timo Maase nebo na Brněnské oblíbené-akci Apokalypsa, jsou jen zlomkem toho co všechno má po roce 2004 za sebou.

Díky jejím energickým a různorodým setům, si DJ E-Lite získala nejen nemálo příznivců po celém území České Republiky, ale i za jejími hranicemi, například v Polsku nebo na Slovensku. Kombinace její funky rozjeté klubové muziky a sympatické, extrovertní image z E-Lite udělalo v relativně krátké době, velice žádanou osobnost
a bezpochybně jí ještě čeká, zářivá budoucnost.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016