PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN ABATON

Datum konání:
24.10.2005 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Tchi Che Man, Chris Sadler, Babylon Rocker + guest
Live:
The Prostitutes, Dub-O-Net
 
 
Free Mondays in Abaton: profily vystupujících
Pestrá hudební směs (jak je ostatně dobrým zvykem FM) je připravena i na předposlední říjnové Free Mondays v Abatonu.
 

Na hlavním pódiu celý večer odstartuje punk'n'roll DJ Tchi Che Man, po kterém se představí nadějná kapela The Prostitutes, a po nich "ten dýdžej o má na hlavě dvě baterčičky", Chris Sadler se svými hosty. Spodní sál na celý večer opanují houpavé rytmy a výrazné reggae a dubové basové linky v podání kapely Dub.O.Net a DJů Babylon Rocka a jeho hostů.

Profily vystupujících

The Prostitutes

The Prostitutes byly založeni na podzim roku 2004. Zpěvák jamaiské reggae kapely The Coocootootoos, vojenský i civilní námořní navigátor a výtvarník původem z New Castle, Anglie, trvale žijící v Praze, byl osloven kamarády, aby s nimi založil kapelu. Nabídku přijal a po několika týdnech hledání názvu (The Riffs, The Dolphins, Element 77, Blitzkrieg...), se skupina rozhodla říkat si přirozeně, The Prostitutes.
Jak už název napovídá (nikoliv obsah, ale forma), produkují The Prostitutes kytarovou muziku, v jejich případě inspirovanou především Joy Division a The Cure. V dubnu letošního roku nahrála skupina první demo se 4 skladbami: Looking To My Eyes, She's A Monster, She's A Prostitute and Sunshine.

Dub.O.Net
DUB.O.NET je ojedinělý projekt na české hudební scéně, který v sobě slučuje současnou taneční hudbu s prvky reggae v tradici jamajských soundsystémů a s africkými rytmy.
Kapela vznikla spojení muzikantů ze skvělých českých skupin - Švihadlo and Nyabinghi Warriors a předskakovali např. pražskému koncertu Mad Profesora nebo Zion Train.

DJ Tchi Che Man
Oblíbenou hudbou Tchi Che Mana je HC a punkrock, kde se pohybuje již řadu let jako ryba ve vodě. Hraje společně s Dr. Peterkou a jeho sbírka vynilů se rozrůstá i o nějaký ten r´n´r. Jako specialitku pro tento večer má pro vás DJ Tchi Che Man připraven nový přírůstek do své sbírky, skladbu "Blow me like the wind" od kapely Turbo Negro.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016