PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN ABATON

Datum konání:
07.11.2005 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Babe LN
Live:
UDG, Posmrtné zkušenosti
Info:
http://www.prostorabaton.cz
 
 
Listopadové menu Free Mondays in Abaton
Agentury D Smack U a Abaton Production si na nás v listopadu připravily pořádnou porci živých koncertů a DJských setů. V rámci pravidelných akcí Free Mondays in Abaton máme možnost tento měsíc slyšet například loňského vítěze Coca Cola Popstar - kapelu UDG, dále třeba Posmrtné zkušenosti, Lety Mimo, Miou Miou, Living Room a několik dalších domácích skupin a DJů.
 

Večery Free Mondays in Abaton se už staly pevnou součástí pražské hudební scény. I v listopadu je v nabídce FM z čeho vybírat.

Na prvních FM 7.11. vystoupí kapela UDG, která se minulý rok stala vítězem soutěže Coca Cola Popstar, a díky tomu také později vydala svoji první desku Ztraceni v inspiracích (Sony/BMG 2004). Vzhledem k tomu, že živé hraní sama kapela považuje za naprostou prioritu a na FM to bude 7. listopadu jejich premiéra, máme se určitě na co těšit. Na druhém pódiu ten samý večer vystoupí skupina Posmrtné zkušenosti, jejichž koncert doprovodí také tanečníci a tanečnice, které jsou nedílnou součástí jejich živého vystupování. DJskou část večera bude tentokrát mít "pod palcem" Babe LN a její hosté.

O nic méně pestrá je nabídka FM připravená na 14. listopadu. Na hlavní scéně zahraje znovuzrozená kapela Narvan, která v nové sestavě koncertuje již od roku 2003 a letos na jaře nahrála materiál na svoji novou desku. Po Narvan na hlavni pódium nastoupí stálice české klubové a festivalové scény, kapela Lety mimo, která na jaro roku 2006 také chystá vydání nové desky, v pořadí již čtvrté, takže obě kapely zcela jistě budou představovat především materiál na nové desky připravený. Na spodním pódiu tento večer zazní "pop expérimentale de Miou Miou". Miou Miou v čele s charismatickou zpěvačkou Karolínou produkují příjemný popík zpívaný tu anglicky, tu francouzsky a jindy zase česky, který  rozežene všechny podzimní spleeny. Doporučují čtyři z pěti vyléčených depkařů! ;) Za experty v disciplíně DJing budou tentokrát Pure Rythm DJs.

Na předposledních FM in Abaton v roce 2005 (21.11.) se můžete těšit na kytary, kytary, kytary, k tomu trošku kytar a na konec nějaký ty kytary. Kapely On Air a Living Room předvedou svoje pojetí hudebního stylu, kterému se dosti hanlivě říká "brit pop". No a vzhledem k tomu, že breakbeat a rock´n´roll někdy jedno a to samé jest (díky punkerům typu Adam Freeland), bude s tímto programem skvěle ladit DJ Josef Sedloň a další lamači beatů.

Protože Abaton bude po celý prosinec pro veřejnost uzavřen, budou FM in Abaton s datem 28.11. posledními v roce 2005. O to větší mejdánek to ale bude - program je tomu náležitě uzpůsoben. O rozjezd se postarají hooKERS se svojí show, po nich punkrevival všeho, co se kdy otřelo o nějakou hitparádu The RADIO$TARS a nakonec diskotéka pro náročné v podání DJů Tvykse a Dioma. Na druhé scéně navíc vystoupí breakbeatový live act Alef Zero, takže poslední pondělí v listopadu  bude v Abatonu o zábavu postaráno až do rána...... 9. ledna 2006 na FM in Abaton se Skyline na shledanou!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016