PARTYINFO

 

INGOMA NIGHT

Datum konání:
03.12.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Spyro, Home, Neuf, Dialect, Neill & Fluidum, Malda
Info:
http://www.djneuf.info
neuf@post.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 - 21:00 Malda
21:00 - 22:30 T.O.B.
22:30 - 00:00 Neuf
00:00 - 01:30 Spyro
01:30 - 03:00 Home
03:00 - 04:30 Dialect
04:30 - ??:?? prekvapeni
 
 
Ingoma Night: DJs Neuf a Home - profily
Ingoma Night: DJ Spyro a Dialect - profily
V sobotu 3. 12. se do Plzně po půl roce vrací rezidentní noc dje Neufa, kterou hostí club Underground.
 

Ingoma Night opět slibuje kvalitní line-up plný zajímavých jmen za velmi nízké vstupné! Po květnovém dílu, na kterém vystoupili např. Elektrabel a Miss Renny, budou tentokrát potěšeni i příznivci break beatu.  Mezi zástupce techna přijal pozvání objev roku 2004 v anketě Dance Music Awards a rezident libereckého klubu Liquid Lukáš Žehra aka DJ Spyro. Dále se můžete těšit na birmingham techno v podání pražského Dialecta, schranz dje a velikého šoumena dje Homea a v neposlední řadě na představitele tribal soundu dje Neufa. V breakových setech se Vám představí Malda a 2členný projekt The Opponents Bros, který má určitě velikou budoucnost.  Celá akce startuje ve 20:00. Těšíme se na Vaši navštěvu!

SPYRO
Lukáš Žehra aka DJ Spyro se narodil v severočeském pohraničí, ve městě Hrádek nad Nisou. Již v patnácti letech ho zcela pohltila vlna taneční hudby, které se sám začal brzy aktivně věnovat. Po prvních seznámeních s technikou DJingu se rozhodl pro styl, který byl nejbližší jeho vnímání světa. Techno se tak již v ranném mládí stalo nedílnou součástí jeho života. V sedmnácti letech si pořizuje první gramofony a začíná doma pilně cvičit a pilovat svou techniku. Pod vedením svých přátel si tak postupně vypracovává svůj vlastní styl. Záhy se pak stává součástí sound systému Reverse DJs, který si rychle získal na severu Čech značnou popularitu a získává tím první zkušenosti s vystupováním na parties a v klubech v regionu. Brzy se jeho jméno objevuje na plakátech vedle jmen špiček světové a domácí techno scény, jako jsou Sven Väth, Jeff Mills, DJ Rush, Luke Slater, Marco Bailey, Felipe, Slobodan, Jacek Sienkiewicz, Diana D´Ruz a mnoho dalších.

DJ Spyro je v současnosti rezidentem techno seriálu Shotgun ale jetaké rezidentem kultovního libereckého klubu Liquid, kde produkuje svou rezidentní noc Dynamic Line. Lukáš zaznamenal mimo jiné také významné úspěchy. Ten první v prestižní soutěži TWM Centra, který v roce 2002 vyhrál. Druhý byl v anketě Dance Music Awards kde zvítězil jako Objev Roku 2004.

DIALECT

Pod taktovkou Ghonzálese v DJské škole LIVC začal hrát a hnací mechanismus byl spuštěn. Každý se ovšem chvilku hledá a ani u Michaela tomu nebylo jinak. První placky z oblasti tech-housu a melodického techna vyměnil za slovenské autory a čím dál častěji natáčel hlavu k Birminghamu. Dnes již v podstatě nehraje nic co by nemělo nádech B'hamu, nebo temného, industriálního, až experimentálního zvuku - v čele s producenty jako Surgeon, Grovskopa, Luka Baumann, Makaton, Paul Damage apod. Začátky své "kariéry" strávil především hraním v menších klubech v Praze i po ČR a hlavně v dj school LIVC.  Časem začal s kamarádem Reznykem
pořádat vlastní akce, protože o neznámá jména v ČR kluby nestojí. A tak se přes malé privátní oslavy v obyč. hospodách dostali k pořádání větších akcí, kde mezi hosty byli např. projekty: Luka Baumann live(psnz rec, CRO), Elektrabel live(axis-usa, CZ), Supagrupa live(supagrupa rec, SK) a djs Monoide(SK), Daho & Ginger, Agent, Pavel Kreidl, Nika77, Sidecar, Monotype, Pietro, Touchwood, Igraczech, Ghonzales.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016