PARTYINFO

 

INGOMA NIGHT

Datum konání:
03.12.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Spyro, Home, Neuf, Dialect, Neill & Fluidum, Malda
Info:
http://www.djneuf.info
neuf@post.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 - 21:00 Malda
21:00 - 22:30 T.O.B.
22:30 - 00:00 Neuf
00:00 - 01:30 Spyro
01:30 - 03:00 Home
03:00 - 04:30 Dialect
04:30 - ??:?? prekvapeni
 
 
Ingoma Night: DJs Neuf a Home - profily
Ingoma Night se blíží a proto pro vás pořadatelé připravili další várku profilů, tentokrate DJů Neufa a Homea.
 

Neuf - profil
 
Neuf hraje od roku 2002 a v současnosti je jeden z mála tribal-techno djů u nás. Ze začátku více pozornosti věnoval electru, které ho provázelo až do roku 2003. Jako electro dj si zahrál ve většině plzeňských klubech, byl hostem východočeské klubovky Kick The Beat a slyšet jste ho mohli také v Táboře v klubu Garage. O rok později razantně mění výběr desek a tím i celkovou podobu svých setů. Jeho sety jsou postaveny na perkusivním zvuku s popěvky africké nebo jihoamerické kultury.

Dále se jeho sety vyznačují dlouhými přechody a častou změnou rytmiky. Od poloviny roku 2004 je zastupován anglickou agenturou AON Promotions, která se po celé České republice presentovala akcemi Foundation a Perception. 1.5.2004 se mu splnil velký sen, když dostal možnost zahájit techno stage festivalu United Islands of Prague. Festival byl financován EU ke vstupu České republiky.

Od roku 2004 si můžete každý rok poslechnout jeho promo cds s názvem Di Fondo Sonare, kterým se dostává do podvědomí široké veřejnosti. Mezi jeho oblíbené producenty patří Mark Williams, Aitor Ronda, Boriqua Tribez nebo Daniel Jacques. V budoucnu by rád navázal na tyto producenty a ukázal lidem nový směr vnímaní hudby.


Home - profil

Pro někoho blázen, pro někoho genius. V případě tohoto Dje se clubbeři opravdu dělí na dvě skupiny. Na ty, co jeho "nářez" neunášejí a předem odmítají a ty, co tento velmi tvrdý druh techna milují a na Homa nedají dopustit. Málokdo ovšem také ví, že Home umí třeba i trance, elektro či lehčí groovy techno až techhouse., i když opravdu jen příležitostně. Ale postupně. Psal se rok 1999, když si Home domů přinesl první pár gramofonů. Za několik měsíců už pořádal ve své rodné Sušici (60 km od Plzně) pravidelné parties Technoaction a později i VinylBeats, kde si zahrál s kompletní českou djskou špičkou. Netrvalo dlouho a Home se začal ukazovat i v Plzni, především v klubu DVD, kde jsme ho mohli často vídat ve společnosti: Molczik, E-man.

Následovala nabídka Futurebeat bookingu a Home si postupně zahrál snad ve všech plzeňských a většině západočeských klubů. Stal se residentem akcí Future2Beat, Discotheca a dnes se s ním často setkáváme na oblíbené plzeňské party Pig-Fest či na některých akcích Technanalitic production. Po zrušení FB bookingu se ovšem trio Molczik-Home-Eman nerozpadá, ba naopak posiluje a zakládá EAE DJ team (Extended Audio Entertainment). V dnešní době je DJ Home zastupován v Plzni velmi úspěšnou agenturou Techanalitic Production.

 
Ingoma Night: DJ Spyro a Dialect - profily

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016