PARTYINFO

 

FUNKILLA

Datum konání:
21.10.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Casta
DJs:
Phantom Beats (Plastic Raygun, UK),
Kaplick,
Saku,
Meehay
Info:
http://www.castaclub.com
 
 
Funkilla Beats Forever feat. Phantom Beats.
21.října se po delší přestávce (vyjma prázdninových festivalů) seznámíme s dalšími představiteli britské nu-school breakbeatové scény. Neil Cocker a Matt Callahan alias Phantom Beats se toho večera představí v libereckém Castaclubu, jako headliners pravidelného breakbeatového večera Funkilla. Po Aquasky vs Masterblaster se tak stávají dalšími zahraničními hosty večírku, který v listopadu oslaví dva roky své úspěšné existence.
 

Phantom Beats rozhodně nepatří mezi zelenáče, jejich djské začátky jsou svázány s klasickým bigbeatovým večírkem z počátku 90.let jménem „Heavenly Social“, jehož oblíbenost brzy přinesla Phantoms popularitu a možnost hrát po celé Británii. Na konci 90. let zakládají vydavatelství Plastic Raygun a rozjíždí tak další aktivní a úspěšný zdroj britské breakbeatové produkce. Živá vystoupení na BBC Radio One, turné po USA, Evropě a Japonsku, kvalitní produkce a djing kořeněný efektory a drumpady.

Večírek podpoří rezidenti Kaplick a Saku a jablonecký dj Meehay. O vizuální stránku věci se klasicky postará vj Jarin, jehož kreace si možná pamatuje z dnes již neexistujícího Breaksome. (R.I.P)

V pořadí jedenáctá Funkilla tak po headlinerech Stephunk T, Unity, Jelizaveta Bam, Skyline, Nihilists, Radium Nfo, The Tchendos a Brentu Newittovi z Aquasky vs Mastreblaster představí další vyznavače zlomených beatů a obohatí tak domácí klubovou scénu o jedno zajímavé vystoupení.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016