PARTYINFO

 

HOLLA BACK!

Datum konání:
19.10.2005 - středa
Místo konání:
Praha - MMC Universe
DJs:
Wich, Abdulrahman 52, Enemy
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Dj Wich má vlastní residentní klubovou noc
Po Sabo, Mecce, Radosti je tady další pravidelná klubová hiphop/rnb noc v Praze. Tentokrát je to ale na zbrusu novém místě ve zbrusu novém klubu.
 

Jeho jméno je MMC UNIVERSE a nachází se zhruba 250 metrů od klubu Radost FX. Klub se nachází v prostoru bývalé restaurace Demínka (Škrétova 1) na I.P. Pavlova.

Dramaturgie klubu se soustředí na černou hudbu - hlavně rap a RnB a Soul, stejně tak vocal house,  eclecticu atd., speciální noci s tancem atd.

Dj Wich je prvním residentním Djem nového prostoru. Jeho vlastní noc se jmenuje Holla Back! a bude probíhat pravidelně každou středu. Společně s Wichem budou pravidelnými hosty
akce také AB52, Enemy a další spřátelený djs.
 
Vstup na akci je pro všechny zdarma, začíná se v 21:00. Club peeps se můžou kochat perfektne  vybaveným barem s přijemnými cenami, dobrym  pivem, profi long drinks  kvalitním a čistým interiérem a hlavně top  soundem. Fotky interiéru a exteriéru nového klubu s kapacitou cca 400 lidí můžete očekávat v nejbližších dnech.

Sobotní pravidelné noci by do budoucna měly hostit RnB djs Beaxe, Rikarda a další, takže každý týden bude ke slyšení Hip Hop a RnB v MMC UNIVERSE dvakrát.
Už tuto středu "Holla Back" noc  s residentním Djem Wichem a jeho hosty v klubu MMC UNIVERSE - Škrétova 1, Praha 2.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016