PARTYINFO

 

NEW NEW! 2005

Datum konání:
25.10.2005 - úterý
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Fiume djs
Live:
Sabot (USA/CZ), Tukan (SK)
 
 
New New! 2005: program na dnešek
Přinášíme vám dnešní program audio-vizuálního festivalu.
 

New New! 2005 program na úterý 25. 10. 2005

17h - dvd projekce 
CINEPUR´S CHOICE
Výběr toho nejlepšího, co se objevilo na Famufestu 2004 (tedy tvorby ve školním roce 2003/2004) podle filmového časopisu CINEPUR. 

19h - filmová projekce
JOHN WATERS
Serial Mom (USA, 1994, 93min.) r. J. Waters
Neoficiální král špatného vkusu, americký režisér John Waters se proslavil "nechutnými" filmy již v sedmdesátých letech (např. Pink Flamingos, Female Trouble nebo Polyester). Jeho novější snímek Serial Mom je jejich "důstojným" pokračovatelem.

21h – koncert
TUCAN (SK)
Jonatán „Chocholík“ (12 let, zpěv, violoncello, syntezátor) a Adam „Chvostík“ (13 let, bicí, syntezátor) jsou prý velkou nadějí slovenské alternativní scény a jejich letošní úspěšné vystoupení na trenčínské Pohodě to jen dokazuje…první koncert v ČR! Jejich hudba začíná zhruba tam, kde před lety skončili mladí Bez ladu a skladu a úspěšně pokračuje napříč žánry natahujíc do sebe nejaktuálnější vlivy jazzu, vážné i elektronické hudby. Rozhodně si nenechte uniknout vystoupení této bez nadsázky nejmladší dvojice „chalanů“ na českolslovenské scéně.

SABOT (USA/CZ)
Hilary Binder (bicí) a Chris Rankin (baskytara) hrají ve stejné sestavě svůj post/jazz/core už od roku 1988. Původně ze San Francisca, nyní již delší dobu z Tábora. Spoluzakladatelé české DIY scény, kteří se svoji muzikou procestovali celý svět, se po několika letech vrací do Brna! Energetická smršť kde nečekaně razantně (a geniálně! ) ovládá bicí nástroje zástupkyně něžného pohlaví a basu její mužský protějšek.
www.cesta.cz/sabot!.htm,

23h – afterparty
FIUME DJS
(eklektičtí vašíci)

Vstupné: 17h - zdarma, 19h - 80 kč, 21h - 120 kč (celý večer - 150 kč) /
Rezervace vstupenek: info@fleda.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016