PARTYINFO

 

ELEVATION 3.

Datum konání:
21.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - p.m.
DJs:
Vik (SK), Rai (roxy booking, solstice rec.), Dan Cooley (radio 1, clubber.cz), TinTin (Geckosound), Real One (Geckosound)
Info:
http://www.dj-tintin.com...
tintin@dj-tintin.com
Popis:
vstup 100 czk
Line-up:
21:00 Real One
22:00 TinTin
23:00 Rai
00:30 VIK
02:30 Dan Cooley
 
 
Elevation 3 v pátek v klubu p.m.
Už pozítří se v pražském klubu p.m. uskuteční třetí pokračování klubovky Elevation. Hlavním hostem večera bude slovenský DJ Vik, se kterým se na pódiu vystřídají domácí Rai, Dan Cooley, TinTin a Real One. Máte-li rádi progressive, není co řešit..
 

Říjnové pokračování Elevation je připraveno na pátek 21.10. Pozvání přijal další zástupce slovenské progresivní scény, bratislavský Vik. Vikova osoba je neodmyslitelně spjata s bratislavským klubem Unique a nocí Comuniqueation, kterou pořádal společně s Tomášem Haverlíkem a Antennou a mohli jste na ní slyšet světovou progresivní špičku.
Díky tomu se Vik zviditelnil nejen na Slovensku, ale i v Čechách, takže ho můžete často slyšet po boku Martina Grednera v ostravském Fabricu a jako jediný slovák si zahrál v pražské Roxy na dnes již legendární party ZEN.

O support se postará osvědčená rezidentní trojce, kterou tvoří Rai, Dan Cooley a TinTin a nově ji doplní Real One, patřící společně s TinTinem do bookingu pořádající agentury Gecko sound.

Protože si uvědomujeme finanční náročnost tohoto party víkendu, připravili jsme pro vás vstupné za velmi příjemných 100,- Kč.


Vik - biografie


Vik, vlastním jménem Viktor Mráz se narodil roku 1979 v Bratislavě. Začátek jeho djské kariéry se datuje roku 2000. Po boku tehdy velice populárního dje Anteny začal hrát na parties. V roce 2001 se stal rezidentem začínajícího klubu Unique, kde dva roky hrával na každé party. To mu dopomohlo k vypilování stylu. Z počátku hrával různé odnože house-music, hlavně vocal, latino a tribal. Později přešel k aktuálnímu progresivnímu soundu, který v současné době doplňuje electrem.

V roce 2004 přišel s myšlenkou organizovat party s měsíční pravidelností a zahraničními hosty s názvem Comuniqeueation. Spolu s Tkáčem a Haverlíkem, Antenou a dalšími zorganizovali velmi úspěšnou sérii parties s headlinery jakými jsou: Jimmy van M., Andy Moor, Mike Miller, Ozgur Can, Innate a dalšími. Spolu s party fungoval i stejnojmenný webový portál a rádiová relace za spolupráce s Antenou.

I díky těmto parties Vik zviditelnil nejen na Slovensku, ale i v ČR: První pozvání přišlo od Martina Grednera do ostravského Fabricu, později se stal headlinerem na nejprestižnější a dnes již legendární party ZEN v Roxy.
Oblíbení Dj‘s - Sasha, John Digweed, Nick Warren, Jimmy van M. Sander Kleinenberg, Rai a další.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016