PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
11.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Max Correnti (It), Maurizio Cascella (It), Vectif, Tvyks
Info:
http://www.plastique.cz
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Další Plastique za týden v Radosti FX
Příští pátek bude klub Radost FX hostit další díl nové electro-houseové noci Plastique. Rezidenti Vectif a Tvyks si tentokrát pozvali italskou dvojici Max Correnti a Maurizio Cascella ze Sardínie. S pozvánkou na tuto party nabízíme i soutěž o volné vstupy. 
 

Na pátek 11. 11. 2005 je připravený další díl nové electro houseové noci Plastique v klubu Radost FX. Plastique je první akcí tohoto druhu na naší taneční scéně, úzce reflektující na současný moderní elektronický zvuk, který začíná dominovat světové taneční scéně.

Jeho residenty jsou djové Vectif a Tvyks. Během prvních třech akcí jste mohli slyšet plzeňského Dioma, dále pak residentku asi nejslavnější electro noci na britských ostrovech Nag Nag Nag – Jo Jo De Freq a na posledním berlínském vydání také německé dje Deelaye a Miss Roxy.

Plastique představuje skloubení electra, new wave stylu 80. let oděného do moderního hávu, ale také new punk kytarového zvuku. Vše plné příjemných melodií a především skvělé nálady, která rozpumpuje každého v klubu.
Plastique je reakcí na stagnující pozici naší taneční scény, která za poslední roky ustrnula na jednom bodě.
Plastique je fenomén nové klubové zábavy, kde je vše dovoleno.
Plastique chce naučit lidi se v klubech znovu bavit a důkazem toho budiž fantastická atmosféra a plný parket, až do ranních hodin na minulých akcích.
Máte rádi Tigu a Miss Kittin, milujete Depeche Mode nebo Sex Pistols? To vše vám dá během jednoho večera Plastique.
Plastique je zvukem dnešní doby.

Hosty další Plastique jsou italští djs Max Correnti a Maurizio Cascella ze slunného ostrova Sardínie. Oba jsou residenty klubu Ritual v Porto Cervo a reprezentanty současného electro soundu.

Skvělá parta z Itálie a Vectif a Tvyks jsou zárukou dalšího skvělého večera. Aktuální sety a novinky naleznete na adrese www.plastique.cz, kde se také můžete zaregistrovat do databáze Plastique a budete tak pravidelně dostávat aktuální informace.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016