PARTYINFO

 

VOYAGE

Datum konání:
25.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Michael Burian, Millo Moretti, Joseph Armani (Malta)
Popis:
start 22:00, dívky vstup zdrama do 23:00
 
 
Voyage: Joseph Armani - profil
Kdo navštívil první říjnovou Voyage v klubu Radost FX se bezpodmínečně musel těšit na její další pokračování.
 

Michael Burian odstartoval svojí novou residenturu v Radosti FX vskutku ve velkém a v klubu se tak rozjel nehorázný mejdan, který pak pokračoval, až do brzkých ranních hodin.
Měsíc nakonec netrval tak dlouho a my se tedy můžeme znovu připravovat na další díl Voyage, která se koná již tento pátek 25. 11. 2005.
Michaelovým dalším hostem bude Joseph Armani z Malty.

Joseph Armani, který pochází a žije na Maltě nastartoval svoji djskou kariéru, když mu bylo 14 let. Jeho hudební styl balancuje mezi housem a trancem. V roce 2000 společně s Corvinem Dalekem vyprodukoval svůj první hit Ride me.
Tento track z Josepha udělal na Maltě pravou superstar. Ride me se stalo taneční skladbou roku a vyhrálo Malta Music Awards a Joseph Armani se stal umělcem roku. Na základě tohoto úspěchu procestoval se svým kufrem desek celou Evropu.
V roce 2003 se opět vydal do studia, a to s jeho kamarádem Janem Kesslerem. Tak vznikla deska, kterou měl letos v létě ve svém kufru asi každý dj.
Tato deska se jmenuje Infatuation a na svém labelu F*** Me I'm Famous Rec. ji vydala francouzská dj hvězda David Guetta. Podporu skladbě vyjádřili  Eric Prydz, Pete Tong, Paul Van Dyk, Deep Dish, Roger Sanchez, John Digweed, Fergie a mnoho dalších.
Momentálně Joe podepsal smlouvu s labelem Joia Records a pracuje na své další desce společně s Steve Angellem & Sebastianem Ingrossem.
Vy máte možnost zažít set tohoto charismatického malťana právě na další noci Voyage.

Dobrou zprávou také je, že VOYAGE bude pokračovat v klubu Radost FX i v příštím roce. Na první lednové vydání pak dorazí skvělý německý dj MARTIN EYRER.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016