PARTYINFO

 

6TH CLUB ANNIVERSARY

Datum konání:
25.11.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Takaaki Itoh (JAP) vs. Toky (SK), Pietro, Aton
Popis:
vstup 50/120 czk
 
 
6. narozeniny Karlových Lázní: Dr. Alban
Karlovy lázně slaví šesté narozeniny
V pátek 25. listopadu se v prostorách Karlových lázní v Praze bude slavit. Jeden z největších hudebních klubů v Evropě byl otevřen na sklonku roku 1999 a k šestým narozeninám přijedou svým vystoupením popřát například Glogal Deejays, Toky, Takaaki Itoh nebo Dr. Alban. Výše vstupného zůstává stále na 50-ti korunách do 21 hodin. Přijdete-li později, zaplatíte 120,-.
 

Dne 25. 11. 2005 oslaví své 6. narozeniny Karlovy lázně, největší hudební klub v České republice. Na tento speciální den je pro návštěvníky připraven unikátní program s řadou překvapení, ve kterém se jako hlavní hvězdy objeví projekt Global Deejays, kteří představí své nové album Network obsahující hity jako The Sound Of San Francisco & What A Feeling-Flashdance. V Paradogsu se fanouškové techna mohou těšit na vynikající sety v podání japonské hvězdy Takaaki Itoha a populárního slovenské "řezníka" Tokyho.

Pravděpodobně nejočekávanějším vystoupením celého večera bude koncertní vystoupení
Dr. Alban (live concert Old School  tour Session II / Swe)
mega hvězdy s milióny prodaných alb po celém světě a hity jako "No coke", "It's My Life", "Look Who's Talking", "Sing Hallelujah".

Provoz hudebního klubu Karlovy lázně byl zahájen 1. 12. 1999. Se svými pěti patry je největším zařízením svého druhu nejen v České republice, ale také ve střední Evropě. Díky rozsahu hudebních stylů, ideální poloze přímo v centru města, originálnímu interiéru a nejmodernějšímu technickému vybavení se velmi rychle stal také nejnavštěvovanějším českým klubem. Karlovy lázně jsou jediným hudebním klubem, který má nastálo instalovaný tříbarevný laser, všechna patra jsou vybavena reproduktory EAW. Odborný časopis Mondo zařadil Karlovy lázně mezi nejlépe technicky vybavené kluby v Evropě.

Každé z podlaží Karlových lázní je samostatným prostorem věnovaným specifickému hudebnímu stylu – black music, současné diskotékové hudbě, písničkám 60. a 80. let, taneční hudbě (techno, house, trance apod.) a hudbě chilloutové.

Po celkové rekonstrukci přízemních prostor klubu (MC Café), které byly silně poničeny  povodněmi, proběhla také kompletní renovace patra Discothéque, které získalo zcela nový futuristický design. Jeho hlavní prvky tvoří nápojový bar inspirovaný tvary amerického bombardéru Stealth B2 - Spirit, "bargraf" (obří equalizér) či socha s "laserovýma očima". V příštím roce jsou plánovány rozsáhlé úpravy také v dalších částech klubu (Kaleidoskop, Paradogs).

V sedmém roce provozu se návštěvníci klubu mohou těšit na další zkvalitnění programu, ve kterém se objeví větší počet předních zahraničních hvězd. Počítá se také s opakováním nejúspěšnější akce letošního roku – tanečního festivalu FEEL. Stálé zlepšování úrovně klubu se neprojeví na vstupném, které zůstává ve výši 50,- Kč do 21.00 hod, poté 120,- Kč na osobu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016