PARTYINFO

 

THE VELVET REVOLUTION IN DA HOUSE

Datum konání:
16.11.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Ladronka
DJs:
Brian S (Chemistry Amsterodam), Loutka, Formi, Madman
Info:
info@groovybrigade.cz
Popis:
start 21:00, vstup 200 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Formi vs. Madman
00:00 - 03:00 Brian S. vs. Loutka
03:00 - ?? Formi vs. Madman
 
 
The Velvet Revolution: poslední informace
The Velvet Revolution: profil Briana S + soutěž
Příští středu, den před státním svátkem, se v komplexu Ladronka na Praze 6 uskuteční party s názvem The Velvet Revolution in da House. Za gramofony se budou celou noc "pohupovat" Holanďan Brian S společně s DJem Loutkou a vy máte teď možnost vyhrát volné vstupy.
 

Profil DJ Brian S

DJ Brian S - "It is a groove that makes u mooove..."

Brian Stolwijk začal svojí pestrou kariéru v amsterdamském klubu iT po boku již zaběhnutých a známých DJs jako jsou Jean, Marcello či Dimitri. Od tohoto okamžiku se o něj začali zajímat promotéři, kteří si ho začali zvát na prestižní klubové noci pro jeho neuvěřitelnou atmosféru, kterou svou funky-groovy house music dokázal vyčarovat. Kromě jeho residence v amsterodamském Sandy´s clubu, hrál několikrát také na velmi významných akcích v legendárních holandských klubech ROXY, Chemistry, Ministry a Haarlemském Stalker clubu.

Od března 2001 je residentním DJem klubové noci RUSH v prestižním klubu Escape. Za hranicemi Holandska jste ho mohli zastihnout nejčastěji ve Francii, Rakousku, Německu, Švýcarsku, Lucembursku, Belgii, USA a v neposlední řadě také v pražské Mecce na legendární sérii Loutkových residentních parties Tick-Tack (které pořádala rovněž agentura Groovy Brigade).

Poprvé se však českému publiku představil již na KC Karlov v Benešově na první party, která se v tomto prostoru konala. Pod jménem GROOVY party ji zde v roce 1999 opět pořádala agentura Groovy Brigade. Za zmínku stojí určitě také BRIANovo vystoupení na legendárním "Roxydustím" SHAKEu v pražské Roxy.

Ve středu 16. 11. 2005 se Brian S po dlouhé době opět ukáže českému publiku na párty The Velvet Revolution in da house, kterou agentura Groovy Brigade pořádá v exkluzivním komplexu Ladronka na Praze 6.

More info www.chemistry.nl a www.ladronka.com 

 
Velvet Revolution: první informace

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016