PARTYINFO

 

THE VELVET REVOLUTION IN DA HOUSE

Datum konání:
16.11.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Ladronka
DJs:
Brian S (Chemistry Amsterodam), Loutka, Formi, Madman
Info:
info@groovybrigade.cz
Popis:
start 21:00, vstup 200 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Formi vs. Madman
00:00 - 03:00 Brian S. vs. Loutka
03:00 - ?? Formi vs. Madman
 
 
The Velvet Revolution: poslední informace The Velvet Revolution: profil Briana S + soutěž
Velvet Revolution: první informace
Ve středu 16. listopadu se rozezní taneční rytmy v prostorách usedlosti Ladronka na Praze 6, která byla dříve velmi populární především díky squattové kultuře a ilegálními technoparties.
 

Nyní však tento prostor prošel revoluční změnou a proměnil se v zajímavý komplex, skýtající příjemnou restauraci, bowlingovou hernu s barem a vlastní další restaurací, půjčovnu kol a in-lineových bruslí atd. Mimo jiné je zde také prostor pro příležitostné akce společenského a klubového ražení. První z nich si pro vás agentura GroovyBrigade připravila na středu 16.11. 2005. Produkci GB znáte kupříkladu z akcí New Year Fest Eve 2003 Stará Celnice, série parties Tick-Tack v Mecce, Unity parties atd.

Holandský aktuální newskool zvuk přijede obhájit jeden ze současných předních DJs z bookingů Chemistry a Barkers – DJ Brian S, který se českému publiku již párkrát představil a jeho vystoupení vždy sklidilo velký úspěch. Pražský oldskool sound proti němu nasadí Loutka, kterého v případné nesnázi podpoří populární stará garda Sexy Formi a finální korunu tomu nasadí Madman, který celý mejdan svým setem uzavře.

Bližší informace včetně fotografií prostor čekejte již brzy. Kvalitní párty v originálním prostoru se zvučnými jmény a výborným zvukem (T-Servis), světelným parkem (TNT & FISA) a luxusním zázemím, za více než přijatelných cenových podmínek, vám však můžeme slíbit již dnes!

Pokud se nemůžete dočkat, zkuste si třeba doma udělat warm-up party díky setům Briana S., které naleznete v sekci Audio na www.chemistry.nl.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016