PARTYINFO

 

NTC - NUMARK TRANCE CONFERENCE

Datum konání:
25.12.2005 - neděle
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Dolphin vs. Sally J (Crash DJ Team/ntc-music.cz), Drastics(ntc-music.cz), TinTin
Info:
http://www.ntc-music.cz
info@ntc-music.cz
 
 
NTC Conference v neděli na Bukanýru
Partička z NTC-Music pořádá 25. prosince na Bukanýru, další party z řady Numark Trance Conference.
 

Už víte co budete dělat 25.12. Neříkejte, že budete sedět doma s rodinou pod stromečkem, jíst cukroví a koukat na okoukaný pohádky. Když už je stejně všechny znáte. Pojďte radši kalit!!! NTC-Music společně s firmou Numark a houseboatem Bukanýr pro vás má exklusivní progressive-trance x-mass párty v podobě Numark Trance Conference.

25.prosince se na houseboatu Bukanýr vystřídají všechny druhy trance music. Od pomalého progressive trance v podání DJe TinTina, přes melodický trance od Crash DJ Teamu, až po totální tranceový mazec v podání dje Drasticse. Takže se nebojíme říct, že opravdu každý, kdo má rád trance, si přijde na své.

Vzhledem k tomu, že bude těsně po Vánocích,nechceme po vás za vstup ani korunu. Dále se můžete těšit na super muziku, nabitý bar, akvária, super výhled na vánočně naladěnou Prahu, no bude to romantika. Tak tuhle akci si určitě nenechte ujít. Je to úplně poslední Numark Trance Conference, tak tam opravdu nemůžete nebýt.
Mimochodem houseboat Bukanýr najdete pod Čechovýn mostem u právnické fakulty UK, nedaleko stanice metra Staroměstská, startujem ve 21:00 hod., otvíráme ale už v 19:00 hod.

Další info naleznete na www.ntc-music.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016